KİTVAK ASKIDA ODA’YA BÜYÜK BAĞIŞ

KİTVAK ASKIDA ODA’YA BÜYÜK BAĞIŞ

“Özel Ege Lisesi’nden KİTVAK’a bir büyük destek daha geldi.

Özel Ege Lisesi Fransızca Tiyatro Kulübü, Özel Egeli öğrenci ve veliler ile Okul Aile Birliği’nin yıl içinde yaptığı proje ve etkinliklerden elde edilen 28.250 liralık gelir, Kitvak’a bağışlandı. Kitvak bu bağışı “Askıda Oda Kampanyası” için kullanacak”

 

Kitvak’a Destek Bilim ve Sanat ile Geldi

Özel Ege Lisesi Fransızca Tiyatro Topluluğu yıl boyunca büyük bir emek ve özveri ile hazırladığı La Cantatrıce PresQue Chauve adlı Fransızca oyunu, Özel Egeli öğrenci ve velilere sergiledi. Genç Kitvak’ın desteği ile satılan biletlerden yaklaşık 7.250 lira gelir elde edildi.  Özel Egeli genç bilim adamları ise Özel Ege Lisesi ve İzmir Makine Sanayi Polymers firmasının beraber yürüttüğü Lise-Sanayi İş birliği ortaklığı ile üretilen ve Özel Egeli öğrencilerin tasarladığı telefon aksesuarı satışından 3 bin lira gelir edildi. Özel Ege Lisesi Okul Aile Birliği de yıl boyunca özel günlerde düzenledikleri ve tasarımlarını tamamen velilerin yaptığı hediyelik eşyaları kermesler ile satışa sundu. Bu kermeslerden 18 bin liralık gelir sağlandı. Elde edilen toplam 28.250 liralık bağış, düzenlenen temsili törenle Kitvak yetkililerine teslim edildi.  Özel Ege Lisesi Müdürü Aylin Musluoğlu, İlköğretim Kurumu Müdürü Sibel Şenol ile okul öğretmelerinden Nursel Başyiğit ile Okul Aile Birliği temsilcileri Ege Üniversitesi Kitvak Hasta ve Hasta Yakınları Konuk Evi’nde bir araya geldi.  Lise Müdürü Musluoğlu: “Akademik başarımızın yanında, sosyal sorumluluk projelerine de önem veriyoruz. Öğrencilerimizin toplum hizmeti ve sosyal sorumluluk projeleriyle başka hayatlara dokunmalarını istiyor, onları destekliyoruz” dedi. İlköğretim Kurumu Müdürü Şenol ise; “Öğrencilerimiz onkoloji tedavisi gören arkadaşlarının her zaman yanındalar. Öğretmenlerimizin yardımı ve desteği ile yıl boyunca bir araya gelip, etkinlikler yapıyorlar. Tiyatro gösterileri, müzik dinletileri, DEÜ Kitvak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi Kütüphanesi için yaptığımız çalışmalar bu etkinliklerden sadece bir kaçı. Öte yandan Okul Aile Birliğimiz de aynı amaçla öğretim yılı başında alınan karar doğrultusunda; Kitvak hasta ve hasta yakınları konukevlerine destek olmak için takı tasarımı öğretmenimizin rehberliğinde kokulu taş, keçe, boncuk ve çeşitli malzemeleri kullanarak el emeği göz nuru hediyelik eşyalar üretti. Bu hediyelik eşyalar ve gıda ürünlerini satışa sundukları kermesler düzenledi.  Buna benzer çeşitli organizasyonlardan 18 bin TL gelir sağlandı" diye konuştu.

Soncul: Özel Ege’yle uzun yıllara dayalı bir gönül köprümüz var.

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul da desteklerinden dolayı Özel Ege Ailesi'ne teşekkür etti. Soncul, "Özel Ege Lisesi ile uzun yıllara dayalı bir gönül köprümüz var. Bu köprünün her geçen gün daha da güçlenerek yeni ve hayırlı işlere vesile olmasını diliyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından vakıf yönetimine sembolik hediye çeki takdim edilip fotoğraf çekimi yapıldı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.