KİTVAK İÇİN KOŞACAK, KULAÇ ATACAK

KİTVAK İÇİN KOŞACAK, KULAÇ ATACAK

“Triatlet ve Maratoncu Pelin Pelis, Kitvak’ın ‘Askıda Oda’ kampanyasına katkıda bulunmak için yarışacak.

Kitvak’ın, ikinci konukevi hizmete sunulduktan sonra talepte de yoğunluk yaşadığı ve sürekli olarak hayırsever ve bağışçılardan ilgi beklediği “Askıda Oda” uygulamasına bir destek de Psikolog, Triatlet ve Maratoncu Pelin Pelis’ten geldi.

Daha önce de birçok yardım kuruluşu yararına müsabakalara katılan Pelis,  Kitvak’ın onkoloji hastaları ve yakınları için gerçekleştirmeye devam ettiği çalışmaları yakından takip ettiğini ve vakıf yönetimine Kitvak yararına koşma teklifi götürdüğünü söyledi. Pelin Pelis “Yüksek katılımlı spor organizasyonlarına, müsabakalara farkındalık anlamında, sivil toplum kuruluşları yararına katılımın önemli olduğunu gördüm. Kitvak’ın başta onkoloji hastası çocuklar ve yakınları olmak üzere gerçekleştirmeye devam ettiği çalışmalara bir nebze de olsa katkım olsun istedim. Dilerim, katıldığım tüm müsabakalarda duyarlı sporseverlerden, vatandaşlarımızdan az-çok demeden iyi bir bağış geliri sağlanmasına katkım olur.  ‘Askıda Oda’  sayesinde daha çok ihtiyaç sahibi hasta ve yakını konukevlerinde kalabilir, barınabilir” dedi.  

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul, duyarlı sporcu Pelin Pelis’e teşekkür ederken “Askıda Oda, Kitvak var oldukça yaşayacak önemli bir hizmettir. Psikolog, Triatlet ve Maratoncu Pelin Pelis’e tüm müsabakalarda başarılar diliyor, bağışta bulunacak güzel yürekli insanlara da şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Pelin Pelis ilk etapta;  29 Nisan’da Global Run Bodrum, 6 Mayıs’ta Wings For Life İzmir ve 13 Mayıs’ta İzmir “19 Mayıs” Yol Koşusu’nda Kitvak için ter dökecek;  20 Mayıs’ta Marmaris AquaMasters Yüzme Yarışı’nda da Kitvak için kulaç atacak. 

Bugüne kadar farklı projelerde de yer alan Pelin Pelis, İzmir Gaziemir Atletizm Spor Kulübü’nün sporcusu. Spor hayatına çocuk yaşlarda başlayan Pelis lisanslı bir triatlet ve maratoncu. Çok sayıda spor organizasyonu katılımından kazandığı kupa ve madalyaları olan duyarlı sporcu aynı zamanda çocuk psikoloğu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.