Kitvak Kermesi 12 Aralık'ta düzenlenecek

Kitvak Kermesi 12 Aralık'ta düzenlenecek

Kitvak’ın geleneksel hale getirdiği “Kitvak Kermesi” 12 Aralık 2018 Çarşamba günü, 12.00-18.00 saatleri arasında Kültürpark Tenis Kulüp’te gerçekleştirilecek.

KİTVAK Geleneksel Kermesi kapsamında gıdadan giyime, takı ve aksesuarlardan ev tekstiline kadar, yüzlerce ürün Kitvak dostu hayırsever ve bağışçılara sunulacak.

Öğle yemeği için kermese

İlgi ve desteklerinden dolayı Kültürpark Tenis Kulübü yönetimi ve Rose Garden 1941 Cafe ve özverili Kitvak İcra Komitesi Üyelerine teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul “İcra Komitemiz bu yıl da sürprizlerle dolu keyifli bir kermes için günler süren bir hazırlık süreci geçirdi. Yılbaşı armağanı için yine seçenekli bol ürünümüz var. Özellikle Kültürpark Tenis Kulübü’ne kolay ulaşabilecek çalışan dostlarımızı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu kermesimizde de öğle yemeği için aramızda görmeyi diliyoruz. Yılbaşı alışverişiniz umuda destek olsun” dedi.

Tüm İzmirlileri ve basın mensuplarını Kitvak Kermesi’ne davet eden Soncul “Kermes davetiyelerinizi vakıf merkezimizden ya da kermes günü girişten temin edebilirsiniz” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.