KİTVAK KERMESİ’NE DAVET EDİYOR

KİTVAK KERMESİ’NE DAVET EDİYOR

Kitvak’ın geleneksel hale getirdiği “Kitvak Kermesi” 20 Aralık 2017 Çarşamba günü, 12.00-18.00 saatleri arasında Kültürpark Tenis Kulüp’te düzenlenecek.

KİTVAK Geleneksel Kermesi kapsamında gıdadan giyime, özgün sanat eserlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar, yüzlerce ürün Kitvak dostu hayırsever ve bağışçılara sunulacak.


Öğle yemeği için kermese

İlgi ve desteklerinden dolayı Kültürpark Tenis Kulübü yönetimi ve Rose Garden 1941 Cafe ve Kitvak İcra Komitesi Üyelerine  teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul “İcra Komitemiz bu yıl da sürprizlerle dolu keyifli bir kermes için yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Özellikle Kültürpark Tenis Kulübü’ne kolay ulaşabilecek çalışan dostlarımızı öğle yemeği için kermesimizde görmeyi diliyoruz. Yılbaşı alışverişiniz umuda destek versin” dedi.

Tüm İzmirlileri ve basın mensuplarını Kitvak Kermesi’ne davet eden Soncul “Şimdiden tüm Kitvak Dostları’nın yeni yılını canı yürekten kutluyorum. Yeni yıl umuda, sağlığa, tüm Dünya’da barışa ve güzelliklere vesile olsun” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.