KİTVAK, Yeni yıl kermesi düzenledi!

KİTVAK, Yeni yıl kermesi düzenledi!

KİTVAK, onkoloji hastası çocuklara destek amacıyla geleneksel hale getirdiği Yeni Yıl Kermesi’ni bu yıl Küçük Kulüp Alliance Restaurant’ta düzenledi.

Kermes kapsamında gıdadan, yılbaşı hediyeliklerine, özgün sanat eserlerinden, ithal hediyeliklere kadar yüzlerce ürün KİTVAK dostu hayırsever ve bağışçılara sunuldu. İzmirliler, sevdiklerine aldıkları yılbaşı hediyeleriyle umuda destek olmak için kermese akın etti.
.jpg
İlgi ve desteklerinden dolayı ürün bağışlayan gönül dostlarına ve KİTVAK İcra Komitesi Üyelerine teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı A.İklil Ulueren “Bu özel ürünlerle dolu keyifli bir kermes için yoğun bir çalışma gerçekleştiren herkesin emeklerine, katılan herkese minnettarız. İyi ki varsınız” dedi. Güzel enerjilerle coşkulu bir kermes geçirdiklerini belirten Ulueren “Şimdiden tüm KİTVAK dostlarının yeni yılını yürekten kutluyorum. Sevdiklerimize sımsıkı sarılarak, yarına umutla, güvenle bakacağımız bir yıl olsun. Dünya sağlık ve güzelliklerle dolsun. Herkese iyi yıllar diliyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.