KİTVAK'a büyük destek

KİTVAK'a büyük destek

Bu yıl Kitvak yararına gerçekleştirilecek ödüllü satranç turnuvası, Konak Rotary Kulübü tarafından İzmir ve Altay Spor Kulübü’nün sembol isimlerinden Erdoğan Tözge anısına yapılıyor.

Konak Rotary Kulübü tarafından, bu yıl beşincisi düzenlenecek olan ve gelenekselleşmesinin hedeflendiği satranç turnuvası her yıl bir sivil toplum örgütü yararına yapılıyor. 

Konak Rotary Kulübü Başkanı Hayati Uçal “Bu yılki turnuvamızı,  çalışmalarını takdirle yakından takip ettiğimiz, ülkemizin başarılı ve saygın vakıflarından Kitvak yararına, güzel İzmirimiz ve kentimizin güzide spor kulüplerinden Altay’ın sembol ismi merhum Erdoğan Tözge anısına, 9-10 Mart 2019 tarihleri arasında İzmir Tarihi Havagazı Fabrikasında düzenleyeceğiz” dedi.

Her yıl özel bir mekanda Konak Rotary Kulübü tarafından organize edilen turnuvaya, Türkiye ve yurtdışından pek çok satranç ustası katılacağını ifade eden Uçal, “Bu yıl da kayıtların açılmasıyla, 2 gün gibi kısa bir sürede tüm kayıtlar doldu. Turnuvaya; yarışmacı yakınları ve satranç meraklılarından büyük ilgi bekliyoruz” dedi.

Türkiye Satranç Federasyonu himayelerinde gerçekleştirilecek turnuva kapsamında katılımcıların madalya yanı sıra kategorisine ve başarı oranına göre altın ile ödüllendirileceğini ifade eden Konak Rotary Kulübü Başkanı Hayati Uçal, 4 kategoride ödüllendirme yapılacağını,  31 adet altın,16 satranç kitabı ve 50 adet madalya verileceğini sözlerine ekledi.

Kitvak Vakıf Merkezinde; Kitvak Yönetim Kurulu Üyeleri Maksude Kılınç, Av.Canan Özen ve Konak Rotary Kulübü yetkililerinin katılımıyla organize edilen basın toplantısında, Kitvak Yönetim Kurulu Üyesi Maksude Kılınç çok değerli katkılarından dolayı Konak Rotary Başkanı Hayati Uçal, ve Uluslararası Satranç Hakemi Emin Yasa Altun’a teşekkür ederken “Vakfımız Kitvak’a desteklerinden dolayı Konak Rotary Kulübü’ne, satranç sporuna gönül veren güzel yürekli insanlara ve emeği geçen tüm kişi ve kurumlara şükranlarımızı sunuyoruz. Umuyoruz, bu duyarlı organizasyon tüm kişi ve kurumlara örnek olur” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.