KİTVAK’a destek!

KİTVAK’a destek!

Özel Ege Lisesi’nden KİTVAK’a büyük destek.

Özel Ege Lisesi Okul Aile Birliği, öğrenci, öğretmen ve idari personeli ile kanser hastası çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yıl boyunca KİTVAK için çeşitli etkinlikler düzenleyen Özel Ege Ailesi elde edilen gelir ile kanser hastası çocuklar ve aileleri için umut olmaya devam etti.

Okul Aile Birliği; “Anneler Günü” ve “Yeni Yıl Hediyelik Eşya” kermesleri ile “Gıda” kermesinden yaklaşık 17 bin TL gelir elde etti. Lise öğrencilerinin sergilediği  “Lüküs Hayat Müzikali” profesyonellere rakip olabilecek güzellikteydi. Bu oyundan toplanan 3 bin 140 TL, Fransızca Tiyatro Kulübünün “Bay İyilik Meleği ve Kundakçılar” adlı oyunundan elde edilen 3 bin 370 TL gelir kanserli çocuklarımıza umut olacak. Ayrıca Özel Ege bünyesinde yer alan Genç KİTVAK gönüllü öğrencileri de gıda kermesi ile 520 liralık destek sağladı. Elde edilen toplam 24 bin 420 TL, Özel Ege Lisesi Yüksel Eraslan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen “Lüküs Hayat Müzikali”nin ardından ,Özel Ege Lisesi Müdürü Aylin Musluoğlu, Okul Aile Birliği temsilcileri ve Kitvak Yönetim Kurulu’nun katıldığı bir tören ile temsili hediye çeki, Kitvak Yönetim Kurulu’na teslim edildi.

Sosyal sorumluluk ve toplum hizmeti konularına büyük önem verdiklerini dile getiren Özel Ege Lisesi Yetkilileri bir sonraki yılda da kanser hastası çocuklara yardım elini uzatmaya devam edecekleri dile getirdi.  

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul da desteklerinden dolayı Özel Ege Ailesi'ne teşekkür etti. Soncul, "Özel Ege Lisesi ile bir gönül bağımız var. Öğrencilerimiz sevgi dolu kalplerini açarak yıl boyunca kanserli çocuklarımıza maddi ve manevi destek oldular. Okullarında yaptıkları etkinliklerin yanı sıra, Konukevlerimizde ve EÜ Tülay Aktaş Onkoloji Merkezi’nde de yardımlarını esirgemediler. Bu güzel çocuklarımızı yardımlaşma bilinci ile yetiştiren ailelerine ve siz değerli öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunarız.” diye konuştu. Konuşmaların ardından vakıf yönetimine sembolik hediye çeki takdim edilip fotoğraf çekimi yapıldı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.