KİTVAK’TAN KATKI PLAKETİ

KİTVAK’TAN KATKI PLAKETİ

KİTVAK tarafından projelendirilen, pek çok bağışçının desteğiyle tamamlanan KİTVAK-Abdülrezzak Sancak Konuk evi 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin yanında kapılarını açtı.

Açılışta konuk evinin tamamlanmasına katkı sağlayan yalıtım sektörünün öncü firması BTM’ye de katkılarından ötürü teşekkür plaketi verildi. BTM’nin plaketini Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez aldı.
 
Kitvak’ın bugüne kadar özveriyle yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini vurgulayan BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, “Konuk Evi’nin tamamlanmasında önemli katkıları olan Sayın Mesut Sancak’ı kutluyorum. Özellikle sağlık ve eğitim alanında yapılan çalışmaların tüm iş çevrelerince desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. BTM olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da toplum yararına yapılacak çalışmalara desteğimiz artarak sürecektir” dedi.

KONUKEVİNDE NELER VAR?
 

KİTVAK’ın üçüncü büyük eseri olan, hasta ve hasta yakınlarına moral olacak konukevinde 41 oda ve 82 yatak kapasitesi bulunuyor. 4 bin 400 metrekare kapalı alana sahip olan yapı bodrum, zemin ve 2 yatak katı olmak üzere 4 kat olarak inşa edildi. Yapının bodrum katında depolar, personel giyinme-soyunma odaları, duş ve tuvalet bulunuyor. Zemin katta ise odalar, lobi, idari ofisler, restoran-kafeterya, çocuk oyun odası ve kütüphane yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.