Kıymetli fuar: HORECA

Kıymetli fuar: HORECA

Turizmciler 2022 sezonunun pandeminin etkisinde değil, bu sürecinin getirdiği yeniliklerin ve gelişmelerin etkisinde her zamankinden daha yüksek standart ve hedeflerle başlayacağını söylüyor.

Bu doğrultuda HORECA Fair’in çok kıymetli bir organizasyon olduğunu belirten Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz “Bu fuar, bölgesel gelişmeleri ve uluslararası standartları yakından takip etmeye yardımcı olarak hedeflere ulaşmada köprü görevi görecek” dedi.

GL Platform tarafından üçüncü kez Fuar İzmir’de 16-19 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek HORECA Fair-Uluslararası Otel Ekipmanları, Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı, turizm profesyonellerine de ev sahipliği yapacak. Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Türk turizminin misafirperverlik ve başarısının, hizmet anlayışı ile birleşip hızla gelişen teknolojik yatırımlarla birlikte dünyanın ilgi odağında olacağına dikkat çekti. Dengiz “Bu sebeple yoğun ve yüksek misafir/gelir getirisi odaklı bir dönem geçireceğimizi bekliyorum” diye konuştu. Dengiz, dünyada ve Türkiye'de hızla gelişmekte olan turizm sektörü yatırımcıları ve ihtiyaçlarını karşılamak için HORECA Fair’in üstlendiği misyonun çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Hizmet sektörünün B2B tedarikçilerini bir araya getiren bu önemli organizasyon gerek bölgesel gelişmeleri gerekse de uluslararası standartları yakından takip etmemize yardımcı olan çok kıymetli bir etkinlik”

unnamed.jpg

“Turizmci fuarda buluşacak”
Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen ise turizmciler olarak 2022 sezonunda pandeminin etkisini ciddi anlamda azalacağına inandıklarını belirterek “Ters orantılı bir şekilde ağırlanacak olan yerli ve yabancı turist sayısında ise büyük artış yaşanacağını düşünüyoruz. Bu doğrultuda hedeflerimize ulaşmak için durmadan çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu. HORECA Fair’in yeni sezon öncesinde sektörün ilgi odağı olacağını vurgulayan Şen “Turizm sektörü bu fuarda buluşacak. Son iki yıldır ertelediğimiz alımları yapacağız. Bu sezon artık bizler için kayıpları telafi etme zamanı, hep birlikte fuarda yerimizi alacağız” dedi

murat.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.