Kız Yurdunda Dehşet 

Kız Yurdunda Dehşet 

Bir kız yurdunda hırsızlık yaptıklarını iddia ettikleri bir kız öğrenciyi feci şekilde darp ettiler.

İstanbul Kocamustafapaşa'da faaliyet gösteren özel kız öğrenci yurdunda hırsızlık yaptığı iddia edilen Sevil isimli 24 yaşındaki öğrenci yurt müdürü ve 3 yurt çalışanı tarafından feci şekilde dövüldü. 

İddiaya göre yurdun müdür odasında bulunan altın para ve LCD televizyonun çalındığı iddiasıyla zan altında bırakılan genç kadın, yurt müdürü ve 3 çalışan tarafından bir odaya kilitlenerek feci şekilde dövüldü. Genç kadının iddialara göre vücudunda sigara söndürüldüğü, başının klozete sokulduğu ifade edildi. 

Babasının yanında dayak yemiş

Babasının memleketten çağırılmasının ardından babasının yanında da dayak yediği iddia edilen genç kadının telefonundan alınan fotoğraflarla beraber kendisine şantaj yapıldığı öne sürülürken konuyla ilgili açıklama yapan genç kadının babası 100 bin liralık senet imzalatıldıktan sonra serbest bırakıldığını öne sürdü.

17'şer yıl hapisleri istenildi

Yurt yetkilisi ise ifadesinde suçlamayı kabul etmeyerek, hırsızlık olayından Sevil Ç.'den şüphelendiklerini ancak darp etmediklerini kaydetti. Yurt yetkilisi Eda V., Nedim B. ve iki yurt görevlisi hakkında, "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" ve "kasten yaralama" suçlarından 17'şer yıla kadar hapis istendi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.