Kızılay Bornova, sosyal çalışmalara devam edecek

Kızılay Bornova, sosyal çalışmalara devam edecek

Kızılay Bornova Şubesi Olağan Genel Kurul toplantısı sonrası yeniden Şube Başkanlığı’na seçilen Cemil Kurkut, yeni dönemde de sosyal çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un da katıldığı Olağan Genel Kurul toplantısı sonrası yeniden Şube Başkanlığı’na seçilen Kızılay Bornova şube Başkanı Cemil Kurkut, Bornova, Bayraklı ve Kemalpaşa bölgesinde yapmış oldukları yardım faaliyetlerine aralıksız olarak devam edeceklerini söyledi.

275135429-2774751816152992-526453037019109-n.jpg

Bornova Kızılay olarak düzenli bir şekilde ihtiyaç sahibi ailelere yardım yaptıklarını hatırlatan Şube Başkanı Kurkut, “Bir dönemi geride bırakıp, yapılan genel kurulu toplantısı ile yeniden şube yönetimine seçildik. Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte ara vermeden yapacağımız çalışmaların değerlendirmesini yaparak, çalışmalarımıza başladık.

b07fa5df-2b5b-40d7-85f4-371d4ea110b6.jpg

Kızılay olarak, gerek şubemizde gerekse sahada aktif bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda bizlere destek veren ve yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Tamamen gönüllülük esasına dayalı faaliyetlerimizden büyük bir has ve mutluluk alarak, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.