Torbalı Kızılay bu bayram da yüzleri güldürecek

Torbalı Kızılay bu bayram da yüzleri güldürecek

Türk Kızılayı Torbalı Şubesi, bayram öncesi ilçede Sosyal Market açtı.

Kurulduğu günden bu yana yaptığı çalışmalarla Torbalı halkının gönlünde taht kuran Türk Kızılayı Torbalı Şubesi, şimdi de bayram öncesi ilçede Sosyal Market açtı. Torbalı İlçe Kaymakamlığı tarafından tahsis edilen binada hizmet vermeye başlayan Sosyal Market’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet yardımı yapılmaya başlandı. Sosyal marketi ziyaret eden Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter, çalışmalarından dolayı Türk Kızılayı Torbalı Şube Başkanı Ömer Günaydın’a teşekkür etti.

whatsapp-image-2023-06-12-at-16-39-55.jpeg

ÖTER’DEN SOSYAL MARKET’E TAM NOT

Sosyal marketi ziyaret eden İlçe Kaymakamı Ercan Öter, “Türk Kızılayı Torbalı Şubesi ilçemizde önemli çalışmalara imza atıyor. Bizler de İlçe Kaymakamlığı olarak elimizden gelen desteği kendilerine sağlamaya çalışıyoruz. Şimdi de Sosyal Market hizmeti verilmeye başlandı. Burada ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet ve giysi yardımı yapılacak. Çalışmalarından dolayı Şube Başkanımız sayın Ömer Günaydın başta olmak üzere, tüm Kızılay çalışanlarına, gönüllü vatandaşlarımıza ve yardımlarını esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kızılay Sosyal Marketi ilçemize hayırlı olsun” dedi.

whatsapp-image-2023-06-12-at-16-39-54-1.jpeg

“BAĞIŞÇILARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Sosyal market bünyesinde 5 bin adet kot pantolon, 300 adet deri ceket, bin adet elbise, 7 bin adet tişört, 8 bin adet bebek kıyafeti, 500 adet çocuk terliği, 100 adet bayan terliği olmak üzere toplamda 21 bin 900 adet ürünle hizmet vermeye başladıklarını belirten Türk Kızılayı Torbalı Şube Başkanı Ömer Günaydın, “Bağışçılarımızın destekleri ile Sosyal Market’imizi hizmete aldık. Her bayramda, okul öncesi zamanlarda, bu tür hizmetleri Türk Kızılayı olarak zaten yapıyorduk. Şimdi Sosyal Market çatısı altında bu yardımlarımızı daha da artırdık. Hayırsever vatandaşlarımız da kullanılmamış kıyafet desteğinde bulunarak bağışçımız olabilirler. Bayram öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bu yardımlarımızı ulaştıracağız. Bizlerden desteğini esirgemeyen başta İlçe Kaymakamımız sayın Ercan Öter olmak üzere, Kızılay gönüllülerimize ve hayırsever bağışçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

whatsapp-image-2023-06-12-at-16-39-54.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.