Kızılay Çalışanına Sokak Ortasında Sürpriz!

Kızılay Çalışanına Sokak Ortasında Sürpriz!

Kızılay Haftası’nda kadınlar, ilçelerinde, ilçelerinde destek isteyenlere gece gündüz demeden destek getiren Kızılay çalışanı Adnan Mehmet Akalın’a dağıtımdayken, hediye sürprizi yaptılar.

Medya Ege- Türkiye’de Kızılay Haftası birçok etkinlikle kutlanırken, İzmir’de, Karabağlar İlçesi’nde de farklı bir sürpriz yaşandı. AK Parti Karabağlar Kadın Kolları, ilçelerinden destek bekleyen vatandaşlara gece gündüz demeden, yılın 365 günü yardım getiren Kızılay Konak Şubesi çalışanı Adnan Mehmet Akalın’a sürpriz yaptılar.

20211104-152237.jpg

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Serap Eyce, yönetimindeki kadınlarla birlikte, ilçelerinde destek dağıtımında olduğunu öğrendikleri Akalanı, sokak içinde çocuklara gevrek dağıtırken buldular. Kadınlar, Kızılay çalışana Adnan Mehmet Akalın’la biraz sohbet ettikten sonra, Kızılay Haftası’nı kutlayıp, aldıkları küçük hediyeyi kendisine verdiler. Destek dağıtımın ortasında, sokak başında gördüğü ilgiden mutlu olan Adnan Mehmet Akalın, bu hediyenin 365 günlük yorgunluğunu bir anda yok ettiğini belirterek, teşekkür etti.

20211104-151731.jpg

Meclis Üyesi Serap Eyce, Kızılay Konak Şubesi çalışana Adnan’ın ilçelerinde her zaman görevinin başında, insanlara destek dağıtırken gördüklerini, onun bu çalışma ve yardım
getirmek gayretine şahit olduklarını belirterek, “Bir gün de olsa biz de onu mutlu edelim. Herkesin mutluluğuna destek getiren kardeşimizin de, mutlu olma hakkı olduğunu düşündük. Çam sakızı, çoban armağanı bir küçük hediyeli Kızılay Haftası’nda ona manevi destek olması için verdik. Kızılay insanları unutmaz, biz de onu unutmadık.” dedi.

515.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.