‘Kızılay Karabağlar Şube Başkanlığı kurulmalı’

‘Kızılay Karabağlar Şube Başkanlığı kurulmalı’

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce ve yönetim kurulu üyeleri, Konak Kızılay Şube Başkanı Ömür Şanlı’yı Kızılay Haftası nedeniyle ziyaret ettiler.

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce, “Daha verimli ve yoğun yardımlaşma olması için Kızılay Karabağlar Şube Başkanlığı kurulmalı” dedi. AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Serap Eyce, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kızılay Konak Şube Müdürü Ömür Şanlı’yı ziyaret ettiler. Meclis Üyesi Serap Eyce, 500 bine yakın ve ihtiyaç sahibi insanların da bir hayli fazla olduğu Karabağlar’da Kızılay’ın Şube Başkanlığı’nın olmasının çok önemli olduğuna dikkat çekti. Eyce, “Karabağlar’da Kızılay Şube Başkanlığı kurulması konusunda yapılacak çalışma, Karabağlılar için büyük bir destek çalışması olacaktır” dedi.

Kızılay Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı ise, Kızılay Konak Şube Başkanlığının çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Kızılay Konak Şubesi olarak büyük bir bölgede faaliyet yürütüyoruz. Çok yoğun çalışıyoruz. Yardıma ihtiyacı olan insanları belirliyoruz. Yardım edecek insanlarla aralarında köprü oluşturuyoruz. Bunu da ekip arkadaşlarımızla, gecemizi, gündüzümüze katıp, çalışarak yapıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.