Kızılay Karşıyaka Şubesi Depremde Vefat Edenlerin Ruhuna Lokma Döktü

Kızılay Karşıyaka Şubesi Depremde Vefat Edenlerin Ruhuna Lokma Döktü

Kızılay Karşıyaka Şubesi 30 Ekim 2020’de 117 kişinin ölümü ile sonuçlanan depremde yaşamını yitirenlerin ruhuna lokma döktü, dualar okuttu.

İzmir Seferihisar açıklarında 30 Ekim 2020’de 117 kişinin ölümü ile sonuçlanan depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımızın ruhuna Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi tarafından iki bin kişilik lokma döküldü, dualar yapıldı.
Karşıyaka İskelede düzenlenen lokma dağıtımından önce Mustafa Kemal Paşa Camii İmam Hatibi Şuayip Coşkun tarafından dua okundu.

-007.jpg
Anma programına Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kacanoğlu, Orman İşletme Müdürü Ersen Çetin, İlçe Tarım Müdürü Bülent Üngür, İlçe Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek, İlçe Jandarma Komutan vekili Cesur Yiğit, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kâmil Karadeniz, ilçe Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, PTT Müdürü Nihat Candoğan, Aşkın Aslan, Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat, muhtarlar, AK Parti İlçe Başkanı Didem Keseli, STK yönetici ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kızılay Karşıyaka Şubesi Başkanı Kamil Karadeniz, geçen yıl yaşanan İzmir depremi sırasında yaşamını yitiren vatandaşlarımız için lokma dökerek dua ettiklerini belirterek şunları söyledi. “Geçen sene bugün İzmir de meydana gelen depremin acıları hala taze. Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı olarak depremin ilk anlarından son gününe kadar AFAD ve Kızılay Afet Ekibimiz ile canla başla vazifemizin başındaydık. Depremin birinci yılında Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı unutmayarak, rahmetle anıyoruz. Ruhları şad mekanları cennet olsun. Anma programımıza katılım sağlayan başta Sayın Kaymakamımız Ali Rıza Çalışır olmak üzere tüm Karşıyaka’daki yöneticilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Kızılay’ımıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz.”
Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da yaptığı konuşmada “Allah memleketimizi ve milletimizi bu tür tabii afetlerden korusun. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, vefat edenlerin yakınlarına sağlık ve sabırlar diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.