Kızılay Şenliği Urla'da ilgi gördü (Haber: Selcan Öztürk)

Kızılay Şenliği Urla'da ilgi gördü (Haber: Selcan Öztürk)

İzmir’in Urla ilçesinde Albay Ali Çolak ibrahim Bey İlköğretim Okulu’nun düzenlemiş olduğu halk oyunları gösterisi büyük ilgi gördü.

Düzenlenen gösteride 4 ulusunda bir araya gelmesiyle beraber Türk Kızılayı’nın da 151. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Kızılay Urla Şubesi'nin “Hayata Bağlan” projesiyle yürüttükleri fiziksel engelli çocuklarımızla gösteriye destek verdi. Arnavutluk, Bulgaristan ve Makedonya’dan gelen diğer gösteri ekipleri Urla adına gösteri yaptı. Önemli görevler üstlenen ve birçok konuda da öncü olan Türk Kızılayı sağlık, sosyal yardım, gençlik ve eğitim alanlarında da hizmetler sunmaya devam ediyor.

unnamed-(3)-282.jpg

Kızılay Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık “ 151. Yıl dönümümüzü kutlama amaçlı  engelli çocuklarımızla yürüttüğümüz proje kapsamında hep bir arada gösteri yapacağız. Düzenlenen gösteride bu farkındalığı yaratıyoruz“ dedi. 

unnamed-532.jpg

Dünyanın en insani yardım kuruluşu olan Türk Kızılay’ı yardımseverlerin her geçen gün artan güveni ve desteği ile ihtiyaç sahiplerinin umutlarını yeşertmeye devam ediyor. 

unnamed-(1)-464.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.