KIZILÇUKUR MAHALLESİ MASKİ’YLE DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR

KIZILÇUKUR MAHALLESİ MASKİ’YLE DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Sarıgöl Kızılçukur Mahallesi’nde 3 ayrı noktada köprü geçişinde menfez imalatı gerçekleştirerek, vatandaşların yıllardır yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırıyor.

 

MASKİ Genel Müdürlüğü, uzun yıllardır kangren olmuş sorunları yaptığı çalışmalarla ortadan kaldırıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Sarıgöl ilçesinin Kızılçukur Mahallesi’nde 3 ayrı noktaya menfez inşa ediyor. Yerinde dökme olarak yapılan imalat kapsamında menfeze ait taban betonu atıldı. Ekipler perde betonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Köprü geçişlerine yapılan menfezler sayesinde vatandaşların uzun yıllardır yağışlı havalarda yaşadığı sıkıntılar ortadan kaldırılmış olacak.

“Köyümüz adeta yeniden inşa olmaya başlayacak”

Kızılçukur Mahalle Muhtarı Saim Yurttaş, mahalle sakinleri olarak yağışlı havalarda büyük zorluklar yaşadıklarını ifade etti. Yurttaş, “Sadece bir dilekçe yazdık. MASKİ Genel Müdürlüğü, sağolsun çok güzel bir çalışma başlattı. 2017 yılında altyapı yenileme çalışmalarımız da yapılacak. Köyümüz adeta yeniden inşa olmaya başlayacak. Okula giden çocuklarımız çok zorluk çekiyordu. Öğrenci velileri çocukları traktör kasalarında okula taşıyorlardı. Eski büz çok dardı. Şimdi yapılan menfezlerle büyük bir geçişe sahip olacağız. Şahsım ve mahallem adına Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a ve ilgili Daire Başkanı Ulvi Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Muhtar Yurttaş sosyal medyadan da teşekkür etti

Kızılçukur Mahalle Muhtarı Saim Yurttaş, mahallelerinde yapılan çalışmalar nedeniyle sosyal medya üzerinden teşekkür etti. Muhtar Yurttaş, sosyal medya hesabında şunları paylaştı: “Kızılçukur mahallemize Manisa Büyükşehir Belediyemizden 3 tane köprü temellerini kazmaya başladık. Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca Büyükşehir Belediyemiz’e hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.