Kızına Çıplak Fotoğraflı Şantaj Yapılınca...

Kızına Çıplak Fotoğraflı Şantaj Yapılınca...

Bir baba kızına çıplak fotoğrafla şantaj yapılınca büyük bir hata yaptı..

Zonguldaklı bir baba 15 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunup çıplak fotoğraflarıyla şantaj yapan 18 yaşındaki genci bıçaklayarak ağır yaraladı. 53 yaşındaki tutuklu yargılanan babaya ilk duruşmasında haksız tahrik indirimi yapılarak tahliyesi sağlandı.

İçinde olduğumuz yılın Şubat ayı içerisinde gerçekleşen olay iddiaya göre 15 yaşındaki bir kızın 18 yaşındaki bir genç tarafından çıplak fotoğraflarla cinsel tacize uğraması üzerine gerçekleşti. Mahkemede konuşan babanın iddia ettikleri doğrultusunda Kızının cinsel tacize uğradığını öğrenen baba bahsi geçen genç ile konuşmaya giderek evlenmelerini istedi. 

Babanın söyledikleri doğrultusunda kızıyla evlenmeyi kabul etmeyen genç babaya küfrederek isteğini reddetti. Aradan belli bir süre geçtikten sonra genç ile bir daha konuşmaya gittiğini ve aynı teklifini yinelediğini söyleyen baba gencin kendisine küfrederek saldırması üzerine yanında taşıdığı ve bahçe işlerinde kullandığı bıçakla genci yaraladı.

Babanın iddiasına göre kızı korktuğu için polise başvuramadığını ve gencin kızına çıplak fotoğraflarıyla taciz ettiğini söyledi. Çıktığı ilk duruşmada tahliye edilen babaya hakim serbest kaldığı için gence bir şey yapmaması konusunda ikazda bulunarak bu fırsatını iyi değerlendirme çağrısı yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.