Kızının Erkek Arkadaşına ve İkizine Tecavüz Etmiş!

Kızının Erkek Arkadaşına ve İkizine Tecavüz Etmiş!

ABD'li bir kadının kızının eski erkek arkadaşına ve ikizine tecavüz ettiği ortaya çıktı!

Evli ve bir çocuğu olan ABD'li Heather Salines isimli kadının kızının eski erkek arkadaşı ve çocuğun ikiz kardeşiy yattığı iddiası kısa bir süre önce ülke gündemine oturmuştu. Kadının suçunu itiraf etmesiyle beraber her iki çocuğun da 18 yaş altı olması nedeniyle kadın mahkemeye çıkarıldı. "Çocuğu tecavüz" suçlamasıyla yargılana kadın 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Dava, Belmonte Orta Okulu’nda okuyan 15 yaşındaki bir öğrencinin, Mart 2014’te sınıf arkadaşlarına cep telefonundaki çıplak kadın fotoğraflarını göstermesi üzerine başlamıştı. Fotoğraftaki Salines gözaltına alınmış, çocuk bir dönem kadının kızıyla çıktığını, kadınla daha önce de aracında ve tuttukları bir otel odasında seks yaptıklarını polise söylemişti.
 
Daha sonra Salines’in çocuğun ikiz kardeşiyle de seks yaptığı ortaya çıkmıştı. Savcılık, annesini kaybeden çocuğun Salines’i bir anne figürü olarak gördüğünü, kadının bu güveni suiistimal ettiğini savundu. Çocuklardan biri, kadınla seks yaptıktan sonra bunalıma girdiğini, intihar etmek istediğini söyledi. Çocuğa tecavüz, cinsel saldırı ve müstehcen yayınları çocuklar arasında dağıtma suçlamaları yöneltilen Salines, suçunu kabul edince dört yıl hapis cezasıyla kurtuldu. Hapis cezasının ardından üç yıl adli kontrol şartıyla salıverilecek olan Salines, 16 yaşından küçük çocukların yanına yanlarında yetişkin olmadan yanaşamayacak, cinsel suçlulular listesine alınacak ve bileğine konum bilgilerini polisle anlık olarak paylaşan elektronik kelepçe takılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.