Koç Müzesi'nde Bir Araya Getiren Düğün

Koç Müzesi'nde Bir Araya Getiren Düğün

Küç Müzesi'nde düzenlenen düğün tanınmış isimleri bir araya getirdi.

Eğitim ve iş dünyasının tanınmış ailelerinden Prof. Dr. Şevkinaz Gümüşoğlu ve Bahadır Gümüşoğlu çiftinin kızları İrem Gümüşoğlu ile Fuat-Aydan Adal çiftinin oğulları Alp Adal İstanbul Koç Müzesi'nde düzenlenen düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdi. 


İzmir fuarı ve İstanbul’un üçüncü hava limanının peyzaj işlerini üstlenen Türkiye’nin en büyük peyzaj şirketinde birlikte projelere imza atan ve her ikisi de peyzaj mimarı olan İrem Gümüşoğlu ile Alp Adal çiftinin düğün törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı


Koç Müzesi'nin eşsiz atmosferinde düzenlenen düğün töreni, kokteyl ile başladı. Gelinliğin Vakko’dan, damatlığın ise Milimetric’ten seçildiği gecede davetliler şıklıkta adeta birbirleriyle yarıştı. Kokteyl alanında kıyılan nikah töreninde damadın şahitliğini Oğuz Çetmeli ve Ayhan Peker, gelinin şahitliğini ise Rüştü Gürsoy ve iş adamı Saadettin Saran’ın eşi Emek Saran üstlendi. İki yıldır birlikte olan ve geçtiğimiz nisan ayında İzmir Hilton otelde nişanlanan genç çiftin mutluluğuna diyecek yoktu. Kokteyl sonrası açıkhavada gerçekleşen düğün yemeğinden sonra konuklar Barbarossa Bardaki after Party ile geç saatlere kadar eğlendi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.