Kocaman Balıkçılık'tan yeni nesil market alışverişi!

Kocaman Balıkçılık'tan yeni nesil market alışverişi!

Kocaman Balıkçılık, yeni nesil market alışveriş deneyimi sunmak için yola çıkan Yıldız Holding bünyesinde yer alan online süpermarket uygulaması  “istegelsin” ile iş birliğine imza attı.

Kocaman Balıkçılık,  birbirinden lezzetli deniz ürünlerini bir “tık” ile kapınıza getirmeye hazırlanıyor. Yeni nesil market alışveriş deneyimi sunmak için yola çıkan “istegelsin” ile iş birliğine imza atan Kocaman,  ürünlerini İstanbulların kapılarına servis ediyor.  Dondurulmuş ürünlerinin yanı sıra +4 marine ürün gruplarını Kocaman Balıkçılık güvencesiyle “istegelsin” ile balık severlerin sofralarına taşıyan Kocaman, yüzde 100 müşteri memnuniyetini ilke edindiğini bir kez daha kanıtlıyor.   En lezzetli deniz ürünleriyle sofralarını bir ziyafete dönüştürmek isteyenlere seslenen Kocaman Balıkçılık, sofralarının vazgeçilmezi yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

Ayrıca çağın yeni ticaret anlayışına uygun olarak web sitesinde de online satışa başlayan Kocaman Balıkçılık,  web sitesine giriş yapan takipçilerini www.istegelsin.com adresine yönlendirerek istediği ürünü buradan bir tık ile almasını sağlıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.