Kocaoğlu Erken Seçimlerde Aday Olacak mı?

Kocaoğlu Erken Seçimlerde Aday Olacak mı?

Aziz Kocaoğlu Asuman Ali Güven'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu erken seçim durumunda adalığı konusunda açıklama yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu gündemde olan erken seçim senaryolarının gerçekleşmesi durumunda adaylığı konusunda açıklamalarda bulundu. Kocaoğlu daha önce seçim tarihinden 6 ay önce aday olup olmayacağını açıklamıştı.  


Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı koltuğuna kısa bir süre önce oturan Asuman Ali Güven'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kocaoğlu burada adaylığı konusunda açıklamalarda bulundu. Kocaoğlu'nun ziyaretini haberleştirmek için orada bulunan basın mensuplarının adaylık konusunda sorduğu soruları da yanıtlayan Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu, erken seçim tarihi belli olduktan sonra seçim tarihinden 6 ay önce kararını vereceğini açıkladı. Kocaoğlu hemen seçim olması durumunda hemen aday olup olmayacağını açıkladı. 

"İyi ki bu kenti yönetiyorsunuz"

Kocaoğlu'nun ziyaret ettiği Güven Kocaoğlu'na ziyareti için teşekkür ederek "İyi ki varsınız. İyi ki bu kenti yönetiyorsunuz. Biz de elimizden geldiği kadar örgüt olarak destek vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.