Kocaoğlu'ndan flaş açıklama

Kocaoğlu'ndan flaş açıklama

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile TCDD ortaklığında hayata geçirilen toplu taşıma sistemi İZBAN'ın Selçuk hattının açılış töreninde gerginlik yaşandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu konuyla ilgili açıklama yaptı.Başbakan Binali Yıldırım'dan önce kürsüye çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun konuşması sırasında sloganlar yükseldi.

Kocaoğlu, "Bu projenin anası da babası da İzmir Büyükşehir Belediyesi’dir. Ayıptır, ayıptır, bu yaptığınız kırkı geçti. Ben sizlerin oylarıyla, yüzde 56 oy almış belediye başkanınızım. Adam gibi durmaya çağırıyorum" dedi. Kürsüden ayrılan Kocaoğlu töreni terk ederken, Başbakan Binali Yıldırım ise konuyla ilgili “Başkan niye sinirlendi anladınız mı? Demek ki Recep Tayyip Erdoğan sevgisine hala tahammül edemeyenler var. Aziz Başkan’ın şekeri var. Birden şekeri çıktı vitesler attı. Ama öfke onun olsun, sevgi bizim olsun” dedi. Kocaoğlu ise olay sonrasında Twitter'dan yaptığı açıklamada kürsüye çıktığında kendisine hakaret edildiğini yazdı.

 

AZİZ KOCAOĞLU TWITTER'DAN AÇIKLAMA YAPTI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise törende yaşananlarla ilgili olarak Twitter hesabından açıklamada bulundu. Kocaoğlu, tören programının kendilerine bu sabah ulaştığını bunun 'garip' olduğunu konuşmak için kürsüye geldiğinde ise yuhalamalarla ve hakaretlerle karşılaştığını yazdı. Aziz Kocaoğlu, fuar açılışında dönemin Sanayi bakanı Nihat Ergün konuşurken protesto olunca bizzat kendisinni kürsüye çıkarak hem protestocuları susturduğunu hem de bakandan bizzat özür dilediğini de ekledi.

32_38.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.