Kolejde Voleybol Fırtınası

Kolejde Voleybol Fırtınası

Özel İzmir Amerikan Koleji Beden Eğitimi Bölümü öncülüğünde, 2005 yılından beri düzenlenen Shepard Spor Turnuvası, bu sene de birçok lisenin katılımıyla gerçekleşti. Çekişmeli geçen maçların sonucunda ev sahibi takım erkeklerde birinciliği kazandı.

Profesyonel hakemler gözetiminde geçen ve ev sahibi okulun sporcularının yanısıra İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi, İzmir Tevfik Fikret Lisesi, Özel Ege Lisesi ve Tarsus Amerikan Koleji kız ve erkek takımlarının yer aldığı turnuva bu sene sadece voleybol branşında yapıldı. Maçlar,  profesyonel hakemler gözetiminde lig usulü oynandı. Sporcuların sahada verdikleri mücadeleye okul arkadaşları tribünden yaptıkları tezahüratlarla destek verdi.
 
SEZONA HAZIRLIK

Özel İzmir Amerikan Koleji Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Figen Mındız, “Bu etkinlik sayesinde, katılan takımların sezon öncesi hazırlanmalarına olanak sağlamayı, okullararası işbirliğini arttırmayı, oyuncuların branşlarında uluslararası kurallara uygun şekilde oynayabilmeleri için gerekli ortamı yaratmayı ve öğrencilerin yeni dostluklar kazanmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Böylesine güzel ve centilmenlik çerçevesinde geçen bir turnuvaya ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Katılan tüm takımlara ve desteklemeye gelen taraftarlara teşekkür ederiz.” dedi. 

SONUÇLAR:

Erkekler:

1.     İzmir Amerikan Koleji

2.     İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi

3.     Özel Ege Lisesi

4.     İzmir Tevfik Fikret Lisesi

 

Kızlar:

1.     İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi

2.     İzmir Amerikan Koleji

3.     İzmir Tevfik Fikret Lisesi

4.     Tarsus Amerikan Lisesi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.