Konak Belediyesi butik müzelerinde sanatçıları ağırladı

Konak Belediyesi butik müzelerinde sanatçıları ağırladı

Konak Belediyesi’nin butik müzelerinde Müzeler Haftası’na özel olarak düzenlediği ‘Sanatçı Buluşmaları’ sona erdi. Müzeler Haftası’nın kutlandığı 18-24 Mayıs tarihleri arasında Konak’ın butik müzeleri, önemli akademisyen ve sanatçıları konuk etti.

MEDYA EGE - Konak Belediyesi’nin Müzeler Haftası dolayısıyla düzenlediği ‘Sanatçı Buluşmaları’ etkinliği, birbirinden değerli sanat akademisyeni ve sanatçıları, müzelerde sanatseverler ve müze tutkunlarıyla buluşturdu.

goa3dmlxmaag-nt.jpg

Bu kapsamda gerçekleştirilen buluşmalarda, 18-24 Mayıs tarihleri arasında Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Sahne Sanatları Bölümü'nden Kukla ve Heykel Sanatçısı Prof. Dr. Ayten Öğütçü ile Ege Üniversitesi (EÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi'nden Doç. Dr. Cem Güzeloğlu, Konak'ın butik müzelerinde ağırlandı. Mask Müzesi'ni gezen Öğütçü ile Radyo ve Demokrasi Müzesi'ne konuk olan Güzeloğlu, gerçekleştirdikleri söyleşilerle keyifli saatler yaşattı. DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nde akademisyenlik yapan sanatçı Prof Dr. Selda Kulluk Yerdelen de Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi’nde çocuklarla bir araya geldi. İzmir Resim ve Heykel Müzesi Müdürü Dr. Ayşe Füruzan Caman ve Turgut Pura Vakfı Başkanı ve Heykeltıraş Varol Topaç ise sanatseverlerle Konak Modern Sanat Merkezi’nde buluştu.

gomaskpweaacbem.jpg

Konak Belediyesi'nin sosyal medya hesabından etkinliğe ilişkin yapılan açıklama şu ifadeler yer aldı:

"Müzeler Haftası kapsamında düzenlediğimiz Sanatçı Buluşmaları’nda çok değerli isimlerle bir araya geldik. Bu özel etkinlikte bizlerle birlikte oldukları için kendilerine teşekkür ediyoruz."

goa3dmkxmaatcte.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.