Konak Belediyesi, Eylül ayı programı dopdolu geçecek

Konak Belediyesi, Eylül ayı programı dopdolu geçecek

Konak Belediyesi Eylül ayı boyunca İzmirlilere geniş bir sanat programı sunuyor.

MEDYA EGE – İlçeye kazandırdığı Sanathane ile Konak’ın kültür sanat hayatına renk katan Konak Belediyesi, Eylül ayında dopdolu bir programla İzmirlileri bekliyor.

2 bin 500 yıllık geçmişiyle Konak’ın tarihi zenginlikleri arasında yer Smyrna Agorasında vatandaşlara klasik müzik keyfi yaşatan belediye, Eylül ayında da konserlerine devam edecek.

agora-klasik-muzik-dinletileri1-750x375.jpeg

Konak Belediyesi’nin İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlediği Agora Klasik Müzik Dinletileri 13 ve 17 Eylül’de saat 19.00’da başlayacak.

Konserde Tuana Köprülü (keman), Ece Sökmen (keman), Alaz Abana (viyola), Gökçe Bahar Oytun (Viyolonsel) ve Göksu Söker’in (kontrbas) bir araya geldiği Yaylı Quintet, İzmirlilere tarihi atmosferde unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Belediye, 16 Eylül’de yetişkinlere yönelik Metinde Karaktere Yolculuk Atölyesi düzenleyecek. Atölye Sanathane’de gerçekleştirilecek.

17 Eylül’de ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosunda 17. Halk Oyunları Şenliği düzenlenecek.

İzmir’in kültürel ve tarihi mirasına dikkat çekilecek İzmir’in Kayıp Kaleleri söyleşisi ise 19 Eylül’de Sanathane’de gerçekleştirilecek. Söyleşi 19 Eylül’de saat 19.00’da başlayacak.

f5q2ro-w8amktjo.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.