Konak Belediyesi Hayalleri Gerçek Yapıyor

Konak Belediyesi Hayalleri Gerçek Yapıyor

Konak Belediyesi açtığı Güzel Sanatlar kursuyla hayalleri gerçek yaptı.

Konak Belediyesi’nin açtığı Güzel Sanatlar Fakültesine Hazırlık Kursu’na katılan iki genç yetenek, ücretsiz verilen kurs sayesinde üniversite hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Kursta edindikleri bilgiler ışığında yeteneklerini geliştiren öğrencilerden Dilan Kocaman Çanakkale 19 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü’nü, Elif Aktaşcı ise Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Tasarımı Bölümü’nü kazandı. 2014 yılının Kasım ayında başlayan ve bu yılın Haziran ayında sona eren kurs sayesinde iki öğrenci de yetenek sınavlarını zorlanmadan geçti.


BAŞKAN PEKDAŞ TEBRİK ETTİ
Eğitimlerini hayalini kurdukları fakültelerde sürdürecek olmanın mutluluğunu yaşayan Dilan ve Elif’i ilk kutlayan isimlerden biri de Konak Belediyesi Başkanı Sema Pekdaş oldu. Yetenek sınavlarını başarıyla geçen iki öğrenciyi tebrik eden Pekdaş, aynı başarının üniversitede de sürmesini istedi. Kurs verilen alanların sayısını artırmak için çalıştıklarını dile getiren Pekdaş, bu amaçla Karataş’ta Dario Moreno Sokağı girişinde kiraladıkları binada da çeşitli sanat kurslarının verilmesini planladıklarını söyledi. 


EĞİTİM MEYVESİNİ VERDİ
Konak Belediyesi’nin açtığı kursla üniversiteye girme başarısı gösteren öğrencilerden Dilan Kocaman ise aldığı eğitim sayesinde sınavda zorlanmadığını söyledi. Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Tasarım Bölümü’nü kazanan Elif Aktaşçı da kursun sürmesini sağlayan Başkan Pekdaş’a teşekkür etti. Keyifli geçen ziyaret sonunda öğrencilere yeni eğitim hayatlarında başarılar dileyen Başkan Pekdaş, her iki öğrenciye de guaj boya seti armağan etti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.