Konak Belediyesi Sanathane etkinlikleriyle kente renk katıyor

Konak Belediyesi Sanathane etkinlikleriyle kente renk katıyor

Konak Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı Sanathane, ay boyunca birbirinden renkli kültür sanat buluşmasına ev sahipliği yapıyor.

MEDYA EGE – İlçeye kazandırdığı Sanathane ile Konak’ın kültür sanat hayatına renk katan Konak Belediyesi, Eylül ayında kentlilere dopdolu bir program sundu.

2 bin 500 yıllık geçmişiyle Konak’ın tarihi zenginlikleri arasında yer Smyrna Agorasında vatandaşlara klasik müzik keyfi yaşatan belediye, konserlerine devam ediyor.

agora-klasik-muzik-dinletileri-1689994407.jpeg

Konak Belediyesi’nin İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlediği Agora Klasik Müzik Dinletileri 17 Eylül’de saat 19.00’da başlayacak.

Konserde Tuana Köprülü (keman), Ece Sökmen (keman), Alaz Abana (viyola), Gökçe Bahar Oytun (Viyolonsel) ve Göksu Söker’in (kontrbas) bir araya geldiği Yaylı Quintet, İzmirlilere tarihi atmosferde unutulmaz bir akşam yaşatacak.

konak-sanathane-cocuklari-agirladi.webp

Belediye, 16 Eylül’de yetişkinlere yönelik Metinde Karaktere Yolculuk Atölyesi düzenleyecek. Atölye Sanathane’de gerçekleştirilecek.

17 Eylül’de ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosunda 17. Halk Oyunları Şenliği düzenlenecek.

sanathane.png

İzmir’in kültürel ve tarihi mirasına dikkat çekilecek İzmir’in Kayıp Kaleleri söyleşisi ise 19 Eylül’de Sanathane’de gerçekleştirilecek. Söyleşi 19 Eylül’de saat 19.00’da başlayacak.

Öte yandan Sanathane, fotoğraf meraklılarını da buluşturacak. Sanathane Fotoğraf Gecesi temasıyla saat 20.00’da bir program düzenlenecek. Programda fotoğraf sanatçıları Birol Üzmez ve Yusuf Tuvi yer alacak.

f5q2ro-w8amktjo.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.