Konak Belediyesi Spor Okulları gençlere sağlıklı yaşam sunuyor

Konak Belediyesi Spor Okulları gençlere sağlıklı yaşam sunuyor

Konak Belediyesi, spor okulları kurslarına, yaz döneminde de hız kesmeden devam ediyor.

MEDYA EGE - Konak Belediyesi spor okulları kursları, ilçedeki gençlere yeni bir fırsat doğuruyor. Okulların kapanmasıyla birlikte yaz tatiline giren çocuklar, yaz aylarında da spor yapma imkânı buluyor. Kurslar, Konak Belediyesi’nin spor tesislerinde bini aşkın çocuk ve gence ücretsiz olarak veriliyor.

f2bprdfw0aiod2l.jpg

KURSLAR DEVAM EDİYOR

Kurslara kayıtların devam ettiğini dile getiren yetkililer, kayıtların spor merkezlerinde yaptırılabileceğini söyledi.

Konuya ilişkin olarak Konak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "İlçemizin 5 ayrı noktasında, 7 ayrı branşta açtığımız spor kurslarımız yoğun katılım görüyor. Gültepe Atatürk Spor Tesisimizde tüm İzmirlilerin katılımına açık olan kurslardan 1000’i aşkın çocuk, genç ve kadın yararlanıyor. Kurslar için Spor İşleri Müdürlüğümüzün 0 232 482 10 39 (Dahili: 2134) numaralı telefonunu arayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

f2bprdex0aemtig.jpg

KADINLAR DA FORM TUTUYOR

Ayrıca Konaklı kadınlar da yaz boyu sağlıklı yaşam için aerobik, step ve plates kursları sayesinde formda kalmaya devam ediyor. Kış aylarında da büyük ilgi gören kurslar uzman eğitmenler eşliğinde veriliyor. 13 ayrı spor merkezinde düzenlenen kurslar sayesinde kadınlar hem daha sağlıklı yaşıyor, hem de güne zinde başlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.