Konak Belediyesi'nden 'Aslında Hepimiz Deliyiz' oyunu
Konak Belediyesi Tiyatro Topluluğu, 2024–2025 kurs dönemini “Aslında Hepimiz Deliyiz” adlı oyunla kapatıyor. 28 Haziran Cumartesi günü saat 20.00’de Güzelyalı Nazım Hikmet Sahnesi’nde sahnelenecek oyun ücretsiz olarak izlenebilecek.
MEDYA EGE- Konak Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun 2024–2025 kurs dönemi sonunda sahneleyeceği yıl sonu oyunu, belediyenin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda “unutulmaz bir buluşma” olarak tanımlandı. Paylaşımda, topluluğun sezon finalini “Aslında Hepimiz Deliyiz” adlı oyunla yapacağı belirtildi. Yıl boyunca büyük emeklerle hazırlanan bu özel gösterinin, 28 Haziran Cumartesi akşamı tiyatroseverlerle buluşacağı ifade edildi. Etkinliğin, Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde, merkez bünyesindeki Nazım Hikmet Sahnesi’nde saat 20.00’de başlayacağı bilgisi paylaşıldı. Açıklamada, Konak’ın kalbinde, kültür ve sanatla iç içe bir akşam geçirmek isteyen tüm komşuların davetli olduğu vurgulandı.

'HEM DÜŞÜNDÜREN HEM GÜLDÜREN'
Oyunun, yazar Cenk Behram Su tarafından kaleme alındığı ve sahneye uyarlanarak yönetildiği belirtilen isim ise tiyatro topluluğunun eğitmeni Çetin Çelik oldu. Yönetmen yardımcılıklarını Bahar Çakmakoğlu, Mehmet Demirören ve Ekin Deniz İlkyaz Turan’ın üstlendiği duyuruldu. Ayrıca paylaşımda, birbirinden başarılı kursiyer oyuncuların sahne aldığı bu yıl sonu gösterisinin hem düşündürdüğü hem de güldürdüğü ifade edildi. Oyuncular arasında yer alan Şükrü Desik ve Mustale Cogen’in, performanslarıyla izleyicilere etkileyici bir tiyatro deneyimi sunmaya hazırlandıkları belirtildi.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.