Konak Belediyesi’nden esnafa baca bakım hizmeti

Konak Belediyesi’nden esnafa baca bakım hizmeti

Konak Belediyesi esnafa destek olacak yeni bir hizmet için düğmeye bastı. Belediye mekanik ve normal bacalar için mevcut piyasa koşullarından çok daha uygun bir ücrete filtrasyon bakım ve değişim süreçlerini kontrol ederek, uygunluk belgesi verecek.

Konak Belediyesi, toplum ve çevre sağlığını korurken, esnafa da destek olacak yeni bir uygulama için hareket geçti. Belediye İzmir’de öncü olarak, mevcut piyasa koşullarından çok daha uygun bir ücrete normal ve mekanik baca bakım ve kontrol hizmeti sunmaya başladı. Alınan meclis kararının ardından bacaların filtrasyon bakım, değişim ve takip süreçleri düşük bir harç karşılığında yapılarak, uygunluk belgesi verilecek. Yeni baca kuracak işletmeler için ruhsat aşamasında gerekli işlemler belediye tarafından takip edilecek, eski işletmeler ise mevcut bacalarını projelendirerek belediye başvurabilecek. Konak Belediyesi, esnafa önemli bir yük getiren hizmetleri mevcut piyasa koşullarından çok daha uygun bir ücrete yaparken, işyerlerinde baca bakım ve denetlemelerin takibini de kolaylaştırmış oldu.

konak-belediyesinden-esnafa-baca-bakim-hizmeti-3.jpg

Konak Belediyesi’nin uzman ekip ve mühendisleri tarafından verilecek hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşların, Konak Belediyesi’ni arayarak başvuru yapmaları gerekiyor.

konak-belediyesinden-esnafa-baca-bakim-hizmeti-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.