Konak Belediyesi'nden Nermin Abadan Unat Göç Sempozyumu

Konak Belediyesi'nden Nermin Abadan Unat Göç Sempozyumu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu yıl ikincisi düzenlenen Nermin Abadan Unat Göç Sempozyumu’nun açılışına katıldı.

MEDYA EGE - Konak Belediyesi, İzmir Mülkiyeliler Birliği, Konak Kent Konseyi ve Mülkiye Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Kooperatifi tarafından ortak düzenlenen Nermin Abadan Unat Göç Sempozyumu’nun bu yılki başlığı 'Toplumsal Cinsiyet ve Göç' olarak belirlendi.

f7rtnbqweaajseq.jpg

Konak Belediyesi Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi Avni Anıl Salonu'nda gerçekleşen sempozyum, 'Toplumsal Cinsiyet ve Göç – Kavramlar, Uygulamalar', 'Toplumsal Cinsiyet Temelli Ayrımcılık ve Göç' ve 'Kadın Mülteci Olmak - Koşullar Deneyimler' başlıklarıyla 3 oturum şeklinde gerçekleşti.

f7rtnbwxcaaqmc8.jpg

Sempozyumun açılışına katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sosyal medya hesabından sempozyuma ilişkin yaptığı paylaşımda; "Konak Kent Konseyimiz ve Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi’yle birlikte ikicisini düzenlediğimiz Nermin Abadan Unat Göç Sempozyumu’nun açılışına katıldım. Teması 'Toplumsal Cinsiyet ve Göç' olan sempozyumun bu yıl da ülkemiz için dikkat çekici sonuçlara imza atacağına inanıyorum. Etkinliğe katılan tüm konuşmacılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

f7rtnbvwwaad-yh.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.