Konak Belediyesi'nin resmi internet sitesi yenilendi!

Konak Belediyesi'nin resmi internet sitesi yenilendi!

Konak Belediyesi'nin resmi internet sitesi “hizmet” odaklı yeni yapısıyla vatandaşların kullanımına sunuldu.

Rekor oyla seçimi kazanan Abdül Batur yönetiminde yeni döneme hızlı başlayan Konak Belediyesi, değişimini sanal dünyada da sürdürüyor. Belediyenin resmi internet sitesi “hizmet” odaklı yeni yapısıyla vatandaşların kullanımına sunuldu.
 
 Konak Belediyesi E-Bülteni (26 Ağustos) 

Yenilenen web sitesine girenler Konak Belediyesi ile ilgili her türlü bilgiye ve işleme kolayca ulaşım sağlayabiliyor. Test yayının ardından geçtiğimiz günlerde yayına giren yeni web sayfası kurumsal tasarımı ve kolay kullanımıyla yepyeni bir görünüme kavuştu. Yeni web sitesi geçmişte olduğu gibi http://www.konak.bel.tr adresi üzerinden kullanıma açıldı.

yeni-web-sitesi-yayinda-3jpg_23-08-2019_18-23-40_669x.jpg

SIRADA MOBİL UYGULAMA VAR

Konak Belediyesi, yenilenen web sitesinin ardından çok yakında mobil belediyecilik uygulamasını da hizmete sokacak. İçinde mevcut belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra çeşitli uygulamaların da bulunacağı sistem mobil telefon ve tabletlere yüklenebilecek. Belediyenin kültür sanat etkinliklerinin duyuruları, kurs başvuruları, sosyal yardımlar ve belediye çalışmaları mobil uygulama aracılığıyla vatandaşlara anında bildirim olarak gelecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.