Konak Gençlik Kolları'ndan 10 Kasım'a özel anma!

Konak Gençlik Kolları'ndan 10 Kasım'a özel anma!

Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81.yılında ülkemizin her noktasında anma törenleri büyük hüzün ve özlem ile gerçekleştirildi.

Konak Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen anma programına CHP  Konak İlçe Başkanı Çağrı GRUŞÇU ve yönetim kurulu, Konak Belediye Meclis Üyesi Orçun ALTANHAN, ilçe komisyonları, önceki dönem İzmir milletvekili Musa ÇAM ve birçok partili ile Atasına özlem duyan vatandaşlarda katıldı.

atam.jpeg

Anlamlı törende ilk olarak konuşma yapan CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı GRUŞÇU konuşmasında, “Gün boyu yapılan anma törenlerinde anladığımız şey ne yazık ki Atamızın düşüncelerinin hala anlayamayan kişilerin oluşudur. Bizlerin tüm ümidi gençlerimizin ve gelecek nesillerimizin, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün fikirlerini, ülkemiz için hayallerini anlayarak, yollarına devam etmelidir. Konak Gençlik Kollarımız bu anlamlı anma programı içeriği ile bu yoldan devam ettiklerini göstermişlerdir.” Dedi. Ardından konuşması yapan Konak Gençlik Kolları Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Okan USLU ise “Atamızın en büyük emaneti olan Cumhuriyetimizi ve ülkemizi emanet ettiği devrimci gençler olarak, birçok çağdaş ülkelerden önce haklarını kazanmalarını sağladığı Cumhuriyet Kadınlarımız ile, karanlığa karşı mücadeleyi asla bırakmayan tüm halkımızla, Atamızın açtığı yolda durmadan ilerleyeceğimize Son Kasıma kadar and içeriz.”  Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

whatsapp-image-2019-11-11-at-12.53.46-(2).jpeg

Konuşmalar ardından Atatürk’ün bilinmeyen yabancı arşivlerden ulaşılan görüntüleri ile hazırlanan slayt gösterimi resim sergisi yapıldı. Duygu dolu anlarla izlenilen sunum sonrası son olarak; Haklis Ege Bölge Sorumlusu Buğra KIZILKARA’nın sazı ve Gençlik Kolları üyesi Gizem KARAYAĞIZ’ın solistliği eşliğinde Atatürk’ün sevdiği şarkılar hep bir ağızdan söylenerek geceye son verildi.
    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.