Konak Hareketi'nden dernek hamlesi!

Konak Hareketi'nden dernek hamlesi!

Konak'taki dezavantajlı mahallelerde başlattığı yardım kampanyalarını yürüten Konak Hareketi, toplumsal dayanışmayı artırmak için  dernekleşiyor.

 Dernekleşme çalışmalarına başladıklarını ve kısa sürede tamamlayacaklarını dile getiren Konak Hareketi Lideri Coşkun Kalkanlı, " Konak'tan başlattığımız hareketimiz İzmir'e örnek oldu. İzmir'e yayıldı. Herkes yaptığımız çalışmaları takdir etti. Bize gelen taleplerin artması ve her geçen gün büyüdüğümüzü görmek beni mutlu ederken, iyilik hareketimizi daha da büyütmek ve daha geniş kitlelere dokunabilmek adına dernekleşme kararı aldık" ifadelerini kullandı. 

logokonak-(1).jpg

KISA SÜREDE BÜYÜDÜK

Çok kısa sürede Konak'ta birçok insana dokundukları ve hızla büyüdüklerini dile getiren Konak Hareketi Lideri Coşkun Kalkanlı, "Konak Hareketi olarak yola çıkalı 2 ay oldu. Bu kadar kısa sürede ne kadar hızlı yol katettiğimizi gördük ve neredeyse İzmir'in heryerinden olumlu ve güzel tepkiler aldık. Bu olumlu tepkileri daha da büyütmek ve Konak Hareketi'yle yarattığımız bu iyilik hareketlerini sürekli hale getirebilmek için dernekleşme kararı aldık. Bu şekilde Konak'a ve İzmir'e  daha çok faydamız dokunacak" açıklamasında bulundu. 

coskun-kalkanli-2.jpg

KONAK'TA BİNLERCE İNSANA DOKUNDUK

Başlattığı hareketin giderek büyüdüğünü görmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Coşkun Kalkanlı, "Konak Hareketi'nin çalışmaları herkes İzmir'de herkes tarafından takdir gördü. Telefonlarımızı susmuyor. Konak Hareketi'ne katkı koymak isteyen ve 'Bizde varız' diyen o kadar çok insan varki. Bu kadar insana dokunmak bizi inanılmaz mutlu etti. Yapılan çalışmalarda bu hareketin büyüdüğünü görünce dernekleşme kararı almak bizim için kaçınılmaz hale geldi. Konak Hareketi olarak dernekleşme faaliyetlerimizle birinci gayemiz, Konak'ta insanlara dokunacak yardımlar için organize olmaktır. Bugüne kadar gün gün büyüyen Konak Hareketi'mizde yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" dedi. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.