Konak Hareketi'nden ihtiyaç sahiplerine yardım

Konak Hareketi'nden ihtiyaç sahiplerine yardım

Konak Hareketi, Ramazan ayı boyunca binlerce kişiye yardım kolileriyle dokundu. 

Yardım seferberliği Ramazan ayının son gününe kadar devam ederken, Konak Hareketi Lideri Coşkun Kalkanlı, yardımların özenle hazırlanması için çalışmalara yardım etmeyi de ihmal etmedi, paketleri dağıtım aracına kadar taşıdı.  Ayrıca vatandaşlarımızın bilgi sahibi olması için kolilerin içine Konak Hareketi'ni anlatan broşürler de yerleştirildi. 

Ramazan ayından sonra da yardım paketlerini dağıtmaya devam edeceklerini  dile getiren  Konak Hareketi Lideri Coşkun Kalkanlı, "Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en çok hissedildiği  bu ayda Konak Hareketi olarak gönül verdiğimiz ilçemizdeki insanlara dokunmak bize mutluluk verdi. Bu yardımları Coşkun Kalkanlı yapmıyor. Her geçen gün büyümeye devam eden 'Konak Hareketi' yapıyor. İnsan odaklı hizmetler geliştireceğimizi ve Konak'ta fark yaratacağımızı belirtmiştik. Verdiğimiz sözleri bir bir tutmak bizi ayrıca mutlu ediyor" dedi. 

koli-yardim-(1).jpg

ÇORBADA BİZİMDE TUZUMUZ OLSUN İSTEDİK 

CHP'li Kalkanlı, "Konak Hareketi'ne gönül veren hayırseverler sayesinde Konak'ta daha çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşmamız mümkün oldu. Ramazan ayı boyunca Konak'ta 111 Mahallemize yaptığımız yardımlarla en azından vatandaşlarımızın bir hafta market alışverişlerini unutmasını istedik. Çorbada bizimde tuzumuz olmasını sağlayan Konak ilçesinde muhtar kardeşlerimize de çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

koli-yardim-(2).jpg

CAN SUYU PROJELER BEKLİYORUZ

Kalkanlı, ülke genelinde yaşanan sıkıntıları da üzüntüyle takip ettiğini belirterek, "Özellikle de pandemi döneminin de etkilerinin çok acı bir şekilde sürdüğünü her geçen gün gazete ve televizyon haberlerinde görüyoruz. İnsanlarımızın özellikle de esnafımızın artık dayanacak gücü kalmadı. Yakın çevremizde de, İzmir'de de çok sık duyduğumuz intihar vakalarına kahroluyoruz. Maddi olarak dayanacak gücü kalmamış, umudunu yitirmiş vatandaşlarımız için artık bir an önce yapılması gerekenler yapılmalı. Patates ve soğan dağıtmak yerine vatandaşımıza can suyu olacak, pandeminin etkilerini silecek projeler ve destekler bekliyoruz" dedi. 

koli-yardim-(3).jpg

KONAK'TA VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTUYORUZ

Konak'ta projelerinin süreceğinin altını çizen Coşkun Kalkanlı, "Bu yardımları insanlarımızı rencide etmeden yaptığımızın da özellikle bilinmesini istiyoruz. Amacımız reklam yapmak değil, yardımlarımızla örnek bir yardımlaşma ağının öncüsü olmak istememizdir. Bu yardımlar Cumhuriyet Halk Partisi'nin de vatandaşlarımızın yanında olduğunu göstermek, aynı zamanda yaşanan sıkıntılara merhem olmak arzumuzdandır. Bilinsin ki, Konak'ta projelerimizle  verdiğimiz sözleri sırasıyla tutacağız. Projelerimizle Konak'ın her sokağında var olduğumuzu ve insana dokunduğumuzu göstereceğiz. Gönül verdiğim partimin bir neferi olarak, bıkmadan, yılmadan, usanmadan çalışacağımızı belirtmek isterim" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum