Konak Kent Konseyi Engelli Meclisi Seçimi Yapıldı

Konak Kent Konseyi Engelli Meclisi Seçimi Yapıldı

Konak Kent Konseyi Engelli Meclisi Seçimli Olağan Genel Kurulu 17.11.2016 tarihinde Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu, Konak Kent Konseyi’nin tüm çalışmalarıyla, meclisleriyle, yaptığı etkinliklerle sivil dayanışmanın güzel bir örneğini sergilemekte olduğunu söyledi. “15 Temmuz darbe girişimi sonrası OHAL yasalarıyla birlikte geliştirilen antidemokratik uygulamaları, gazeteci ve yazarların, TBMM’de grubu bulunan HDP’ye düzenlenen operasyonlarla 10 milletvekilinin tutuklanmasını ve İzmir’de belediyelerimizin yoksul öğrencilere ücretsiz olarak verdiği kursların kapatılmasını kabul etmiyoruz, protesto ediyoruz” dedi. “Ayrıca halkımızın gönlünde taht kuran devrimci sanatçımız ve çocukluk arkadaşım Ahmet KAYA’yı ölüm yıldönümünde saygıyla anıyorum” diye ekledi. Mumcu, Engelli Meclisi Başkanı Av. E.Nurdan ANLI’ya ve yürütme kurulu üyesi arkadaşlarına emekleri için teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.


Engelli Meclisi başkanı Av. E. Nurdan ANLI konuşmasında Engelli Meclisi Faaliyetlerini görselleriyle sundu. Yeni dönemde görev almak isteyen adayların belirlenmesi için divan oluşturuldu ve başkan adaylığına gönüllü olan tek aday Zeynep SÖKMEN, yürütme kuruluna; Sabri YILMAZ, Cumhur YETİŞİR, Ömer DAŞ, Zeliha ELMALI, Nuray YAKINOĞLU, Adnan GÜLHAN asil, Mehmet PESE, Güler MERDİN, İsmet DOĞANAY; Necmettin TÜREN, Mine ÇETİNKAYA, Savaş DİNÇER açık oylama ile yedek üye olarak seçilmişlerdir


Seçim sonrası önceki dönem Engelli Meclisi Başkanı olan Av. E.Nurdan ANLI ve yürütme kurulu üyeleri Turgay ÇAVUŞOĞLU, Ergin GÜNGÖR, Ahmet GÜLTEKİN, Nilgün YILDIRIM, Hakan DOĞANAY, Ertuğrul SABAH ve Aysel Gürsoy’a emeklerinden dolayı plaket verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.