Konak Saat Kulesi'nde Muhteşem İftar

Konak Saat Kulesi'nde Muhteşem İftar

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, kazanın başına geçerek vatandaşlara yemek dağıttı.

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı tarafından Konak Meydanı'nda Gönül Sofrası adıyla düzenlenen iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, kazanın başına geçerek vatandaşlara yemek dağıttı. Tarihi Saat Kulesi etrafına konulan masalarda iftarını açan İzmirliler renkli görüntüler oluşturdu.

3 bin 500 kişi katıldı

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı tarafından Konak Meydanı'nda gerçekleştirilen Gönül Sofrası isimli iftar programı yoğun ilgi gördü. Programa Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve eşi Ayşen Bakıcı, AK Parti Konak İlçe Başkanlığı yönetimi, AK Partili Konak Belediye Meclis üyeleri ve yaklaşık 3 bin 500 vatandaş katıldı. Konak Meydanı'ndaki programda mercimek çorbası, tas kebabı, pilav ve tulumba tatlısından oluşan iftar menüsü verildi. Kuranı Kerim tilavetinin okunduğu programda iftardan sonra düzenlenen semazen gösterisi de büyük ilgi gördü. Türk Musikisi sanatçısı Ömer Faruk Özcan'ın seslendirdiği ilahiler gönülleri şenlendirdi. Katılım beklentinin çok üzerinde gerçekleşmesi İzmirlilerin bu tarz organizasyonları çok özlediğini gösterdi.

Yıldırım meydandaki vatandaşlara seslendi

İftardan sonra meydandaki vatandaşlara seslenen AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, "Bu Konak Meydanı'nda yaptığımız ilk program oldu. Konak İlçe teşkilatı olarak sizleri burada ağırlamak istedik. Bundan sonra burada programlarımız olacak. Ramazan'ın başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem ateşinden kurtulma. Ramazan, geldi başladı ve bitiyor. Ramazan ayımız hayırlara vesile olsun" dedi. Ülkemizin bir taraftan terörle mücadele ettiğini hatırlatan Başkan Yıldırım, "Bir taraftan ülkemiz terörle mücadele ediyor. Ülkemizin güneydoğusunda 40-45 derece sıcakta askerimiz, polisimiz, köy korucularımız terörle mücadele ediyorlar. Şehitlerimiz var. Allah onlara rahmet etsin. Yakınlarına sabırlar versin. Gazilerimiz var. Onlara da acil şifalar diliyoruz. Bu aylar birlik ve beraberliğimizin en fazla pekiştiği, en fazla geliştiği aylar olmalı" dedi.

Ramazan'da 30 gün iftar vereceğiz

Yıldırım konuşmasını şöyle sürdürdü: "Milletçe, bu inşallah terör belasını da yeneceğiz. Onun da üstesinden geleceğiz. Rabbim, yeter ki birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Yeter ki, bir bütün olarak devletimizin askerimizin polisimizin yanında olalım, onlara moral verelim. Bu gönül coğrafyamıza kurulan tuzakları inşallah tek tek yıkacağız. Yeniden büyük ve güçlü Türkiye'nin temellerini atacağız. Tekrar bu gecemizi ve gönül soframızı şenlendirdiğiniz, bereketlendirdiğiniz için Allah hepinizden razı olsun. İnşallah daha güzel ve keyifli başka programlarda yine bir arada olacağız. 2019'da İzmir'de Konak ve Büyükşehirde yerel yönetimleri AK belediyecilikle tanıştırdığımızda Konak Meydanı'nda her Ramazan'da halka açık 30 gün boyunca iftar programı gerçekleştireceğiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.