Konak’ın kazananı belli oldu!

Konak’ın kazananı belli oldu!

Konak İlçe Kongresi’nde gülen taraf Çağrı Gruşçu oldu. Gruşçu sandıktan 229 oy alırken Ahmet Karadağ ise 171’de kaldı.

 CHP Konak'ta daha önce atama ile göreve gelen mevcut İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, bu sefer delegenin takdirini toplayarak güven tazeledi. 417 delegenin oy kullandığı sandıklardan 5 oy geçersiz olarak çıktı.  Beyaz listeyle yarışan Gruşçu seçimlerde 229 oy alırken, mavi liste ile yarışan rakibi Ahmet Karadağ ise 171 oyda kaldı.

Çağrı Gruşçu asil yönetim: Gürsel Akıncı, Bülent Rıfat Anlı, Dilan Baskan, İkbal Çam, Füsun Çetin, Gülden Aslı Değirmenci, Erdinç Demirci, Sibel Hür, Esat Kaleli, Rubil Kerem Korkmaz, Akın Küçükoğurlarından, Volkan Özdamar, Tuna Tanyeri, Engin Taş, Gülşan Temel, İlknur Zaloğlu

İl delegeleri: Mesut Ak, Mert Ömer Akgül, Yusuf Akın, Nejat Akıncı, Kadir Altanhan, Samir Artık, Şaban Atlı, Cemil Mehmet Aydın, Zerbab Baran, Mehmet Şakir Başak, Mehmet Batu, Abdül Batur, Şengül Baysak, Leyla Besleyici, Gülseren Beşik, Erman Çarık, Ahmet Çatkın, Enver Çelik, Serkan Çildan, Halime Demir, Yiğit Demirli, Yahya Doğan, Bülent Ekinci, Melda Erbaykent, Gülşah Gezginci, Çağrı Gruşçu, İlknur Güneş, Semra Hoşer, Şule Kahramanlar, Zülfikar Karatay, Gizem Karayağız, Cenk Korkmaz, Özge Kurt, İlhan Mala, Esma Minareci, Yücel Mumcular, Fehime Özcan Şen, Kazım Özdemir, Barış Özdil, Yekbun Özmen, Mustafa Sağlam, Hasan Sarıgül, Hüseyin Saygılı, Doğan Sever, Mehmet Tokan, Eyyüb Han Turşak, Mustafa Uğuş, Kazım Umdular, Mehmet Uslu, Süleyman Uslu, Figen Ülkem, Mustafa Yekta Varnalı, İrfan Yelis

KONAK’TA NASIL SEÇİM YAPILIR GÖSTERDİK’
Konak’ta kavgasız seçim geçmez diyenlere. Nasıl seçim yapıldığını gösterdiklerini ifade eden Ahmet Karadağ,  “Konak’ta kavgasız seçim geçmez diyenlere. Nasıl seçim yapıldığını gösterdik ve  yeni başkana başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

‘AKSAKALLI BİR AĞABEYİMİZ OLACAK’
Divan Başkanı ve CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır,  da şunları söyledi: “Bundan sonra CHP Konak İlçe Başkanlığında genç, dinamik bir başkanımız;  aksakallı tecrübeli bir ağabeyimiz olacak ve deneyimlerini bizimle paylaşacak.”

‘YÜZDE 70’DEN DAHA AZ OYU KABUL ETMEYECEĞİM’
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçede bir demokrasi şöleni yaşandığına vurgu yaptı. Batur, “Nasıl CHP’nin kongre yaptığını. İnsanların ağız dalaşı dahi olmadan, el ele kol kola nasıl seçim yapıldığını herkese gösterdik. Sayın Ahmet Karadağ, benim eski dostum ve tecrübeli bir isim. Ayın 23’den sonra Konak’ta el ele kol kola çalışacağız. Bundan sonra Konak’ta hedefimiz yüzde 70 oy almak. Daha aşağısını kabul etmiyorum. Sizleri çok seviyorum. Yaşasın CHP, Yaşasın iktidara yürüyüşümüz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.