Konaklı gençlere istihdam sağlayacak eğitime başvurular başlıyor

Konaklı gençlere istihdam sağlayacak eğitime başvurular başlıyor

Konak İş Eğitim Merkezi Projesi kapsamında gençlere ücretsiz eğitim verilerek istihdama katılmaları sağlanacak.

MEDYA EGE - Konak Belediyesi’nin gençlere mesleki eğitim anlamında ve iş yaşamına başlangıçta fırsat eşitliği yaratan projelerinden olan Konak İş Eğitim Merkezi Projesinin uygulaması haziran ayında başladı.

konakli-gencler-is-egitim-merkezi-ile-istihdama-katilicakjpeg-30-05-2023-11-31-46-669x-1.jpeg

Konak’ta iş piyasasının ihtiyaç duyduğu 18-29 yaş aralığındaki gençlerin ara eleman olarak yetiştirilmesi ve istihdama katılmaları hedeflenen proje, 60 gence kapsamlı bir eğitim imkanı sunuyor.

T.C. Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığının Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler İçin İşgücü Piyasası Destek Programı (NEET PRO) kapsamında yazılan ve hibe almaya hak kazanan projede yer alan gençlere CNC torna tezgahı eğitimi verilecek ve eğitimlerin sonunda istihdam edilmeleri sağlanıyor.

konak-11-ulkeden-gelen-gencleri-agirladi-bask-15893765-amp.jpg

Konuya ilişkin Konak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ücretsiz verilen eğitimlere başvuruların 18 Eylül’de başlayacağı açıklandı.

22 Eylül’e kadar devam edecek başvurular için Konak Belediyesi Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğünden ve 0232 999 0894 numaralı hattan bilgi alınabilecek.

f56obmmx0aadjo3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.