Konak’ta 7’den 70’e resim sergisi

Konak’ta 7’den 70’e resim sergisi

Konak Belediyesi’nin açtığı kültür-sanat kursları bünyesinde yer alan resim kursuna katılan kursiyerler düzenlenen yılsonu sergisiyle yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

 

Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sergide çocuk ve yetişkin kursiyerlerin eserleri görücüye çıktı. Kursiyerlerin yanı sıra ailelerin ve resim meraklılarının yoğun ilgi gösterdiği sergide 7’den 70’e her yaştan kursiyerin resimleri yan yana sergilendi. Yetişkinler kadar minik ressamların resimleri de beğeni aldı.

HİÇBİR ŞEY ONLARI YILDIRMADI

Yetişkin kursiyerlerin eğitmeni Nursel Ener, kursiyerlerin ne hastalık, ne de yorgunluk dinleyip eğitimlere katıldığını belirterek, “Ben kendimi çok şanslı hissediyorum; çünkü çok güzel insanlarla çalıştım ve çok mutlu oldum. Sizleri tanıdığım için gurur duyuyorum” dedi. Çocuk kursiyerlerin eğitmeni Özgür Şanlı da güzel bir yıl geçirdiklerini dile getirerek, “Çocuklarımızı eğitmemiz gerekiyor; çünkü onlar yarınlarımız ve biz aydınlık bir gelecek ve aydınlık yarınlar olsun istiyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından yetişkin ve çocuk kursiyerlere plaketleri verildi. Başarılı geçen kurs dönemini geride bırakarak sertifikalarını alan kursiyerlerin mutluluğu gözlerine yansıdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.