Konak'ta Amatör Korolar Müzik Ziyafeti Sundu

Konak'ta Amatör Korolar Müzik Ziyafeti Sundu

Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi'nde Korolar Şenliği başladı.

Konak Belediyesi’nin Güzelyalı Kültür Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren amatör koroların katılımıyla bu yıl ilk kez düzenlenen Korolar Şenliği başladı.

30 Mayıs’a kadar devam edecek şenlik kapsamında 10 koro, Güzelyalı Semti’ndeki Fuat Göztepe Parkı’nda müzikseverlerle buluşuyor.  Park içindeki mini amfitiyatronun konser sahnesine dönüştüğü şenlikte saat 20.30’da başlayan konserler yoğun ilgi görüyor.

a765f2d4-3155-457c-abc8-aa058dd72dda

Ay sonuna kadar sürecek şenlik kapsamında son olarak ‘Amatör Besteciler Korosu’ sahne aldı. Güzel bir İzmir akşamında müzik ziyafeti yaşatan konseri 7'den 70'e her yaştan vatandaş izledi. Şef Mustafa Dalçam yönetiminde Türk Sanat Müziği'nin klasikleşmiş eserlerini seslendiren koro, dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi. Solo performanslarla şenlenen konseri izlemeye gelenler de şarkılara eşlik etti.

Fuat Göztepe Parka gelenlere müzik ziyafeti yaşatan koro üyeleri, konser sonunda dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.  Konak Belediyesi’nce bu yıl ilk kez düzenlenen Korolar Şenliği 11 Mayıs Çarşamba günü Güzelyalı İyileştirme Platformu (GİP) Korosu’nun konseriyle devam edecek. Saat 20.30’da başlayacak ve dinleyenlere müzik dolu bir akşam yaşatacak olan konseri Şef Güven Yağtu yönetecek.  Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek şenlik hakkında bilgi almak isteyenler Konak Belediyesi’nin www.konak.bel.tr adresinden konser verecek koroları ve konser tarihlerini öğrenebilirler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.