Konak'ta buzlanmaya karşı önlem alınıyor

Konak'ta buzlanmaya karşı önlem alınıyor

Gültepe ve Beştepeler bölgeleri başta olmak üzere buzlanmalara karşı tuzlama işlemi yapan Konak Belediyesi ekipleri, yaşanabilecek sorunların önüne geçmek için, çalışmalarını buzlanmanın yoğun yaşandığı cadde ve sokaklarda aralıksız sürdürüyor.

Konak Belediyesi, soğuk hava şartlarının getirdiği olumsuzlukları gidermek için ve ülke genelinde olduğu gibi gündelik hayatı olumsuz etkileyen buzlanmalara karşı tüm ekipleri ile sahada çalışıyor.

konak-belediyesi-buzlanmaya-karsi-onlem-aldi-3.jpeg

Konak Belediyesi ekipleri, ilçe sınırları içinde bulunan Gültepe, Beştepeler bölgeleri başta olmak üzere deniz seviyesinden yüksek olan yerleşim alanlarında vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklardan korumak için tuzlama çalışmalarını başlattı. Gece boyunca yoğun mesai yapan konak belediyesi ekipleri buzlanan yolları kullanıma hazır hale getirdi. Özellikle sabahın erken saatlerinde trafiğe çıkacak olan vatandaşların güvenli bir sürüş gerçekleştirmeleri, yaya olarak cadde ve sokakları kullanan vatandaşların kayma ve düşme nedeniyle yaşanabilecek olası sorunların önüne geçmek için tüm ekiplerini seferber etti.

konak-belediyesi-buzlanmaya-karsi-onlem-aldi-7.jpeg

Çalışmalarını soğuk havaların etkili olduğu kış mevsimi boyunca aralıksız sürdürecek olan Konak Belediyesi, özellikle bu bölgelerde yaşayan vatandaşların sabah saatlerinde yaşanan buzlanmaya karşı daha dikkatli olunması uyarısında bulundu.

konak-belediyesi-buzlanmaya-karsi-onlem-aldi-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.