Çocuklarının gözü önünde karısını bıçakladı

Çocuklarının gözü önünde karısını bıçakladı

Konak'ta 2 çocuğunun gözleri önünde, kendisinden ayrılmak istediği ileri sürülen karısını 5 yerinden bıçaklayan şahıs, ekiplerce yakalandı. Çok sayıda suçtan da kaydı olduğu öğrenilen zanlı, tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Konak ilçesi Mehtap Mahallesi’nde, kendisinden ayrılmak istediği ileri sürülen eşi B.S.G.’yi, 2 çocuğunun gözleri önünde 5 yerinden bıçaklayan ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis gelmeden olay yerinden kaçan B.G. (28) için yakalama çalışmaları başlatıldı. Araştırmalar sonucunda, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, B.G.’nin olayın ardından kaçarak Basmane’de bulunan bir otelde saklandığını tespit etti.

POLİSLERİ GÖRÜNCE CAMDAN KAÇMAYA ÇALIŞTI

Çevrede güvenlik önlemlerini aldıktan sonra şüphelinin odasına giren ekipler, kendilerini gören ve otelin camından kaçmaya çalışan B.G.’yi kıskıvrak yakaladı.

SUÇ MAKİNESİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan ve ‘yağma,’ ‘kasten yaralama’, ‘hırsızlık’ gibi çok sayıda suçtan kaydı olan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, 5 bıçak darbesiyle yaralanan B.S.G.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve kaldırıldığı hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

aw014675-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.