Konak'ta minik kalplerin kahkahaları sokakları sardı

Konak'ta minik kalplerin kahkahaları sokakları sardı

Konak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Mutlu Çocuklar Sokağı’ etkinliği devam ediyor. Mutlu Çocuklar Sokağı’nın bu haftaki durağı ise Kılıç Reis Mahallesi oldu.

MEDYA EGE - Konak Belediyesi’nin çocuklara yönelik hayata geçirdiği “Mutlu Çocuklar Sokağı” etkinliği bu kez Kılıçreis Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlikte, oyun alanları, dans gösterileri ve atölye çalışmalarıyla dolu dolu bir gün yaşandı.

grawfzjxyaafenq.jpg

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu da etkinliğe katılarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Çocukların neşesine ortak olan Başkan Mutlu, “Bugün çocuklarımızın özgürce oyunlar oynayıp dans ettiği, atölye çalışmalarıyla keyifli vakit geçirdiği Mutlu Çocuklar Sokağımızı Kılıçreis Mahallemize kurduk. Komşularımızla sohbet ettik, çocuklarımızın mutluluğunu paylaştık” dedi.

grawgzdxyaaxuhy.jpg

Konak Belediyesi, çocukların sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan bu etkinliklerle mahalle kültürünü pekiştirmeyi ve toplumda dayanışmayı artırmayı hedefliyor.

grawgy-wgaampew.jpg

grawhoibuaa-sxm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.