Konak’ta nefes kesen kedi kurtarma: Mahalleli battaniyeyle seferber oldu

Konak’ta nefes kesen kedi kurtarma: Mahalleli battaniyeyle seferber oldu

İzmir’in Konak ilçesinde iki kedinin çatıdaki kavgası sırasında elektrik tellerine düşerek asılı kalan kedi için mahalle sakinleri seferber oldu. Tellerin altına battaniye geren vatandaşlar, düşen kediyi yara almadan kurtardı.

HALİL İBRAHİM KARABIYIK/MEDYA EGE- Olay, dün akşam saatlerinde Konak ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir evin çatısında bulunan iki kedi arasında kavga çıktı. Kavga sırasında kaçmaya çalışan kedilerden biri dengesini kaybederek elektrik tellerinin üzerine düştü.

TELLERDE ASILI KALDI

Elektrik tellerinde asılı kalan kedi, bir süre kurtulmaya çalıştı. Kedinin her an aşağı düşebileceğini fark eden mahalle sakinleri ise hızla harekete geçti. Vatandaşlar, kedinin beton zemine düşerek yaralanmasını önlemek için tellerin altında geniş bir battaniye açtı.

3ad1593f-7147-4b17-bdeb-76e971aeb0f1.jpeg

MAHALLELİNİN KURDUĞU KURTARMA PLANI İŞE YARADI

Tellerde daha fazla tutunamayan kedi bir süre sonra metrelerce yükseklikten aşağı düştü. Mahalle sakinlerinin gerdiği battaniyenin üzerine düşen kedi, böylece beton zemine çakılmaktan son anda kurtuldu.

Yara almadan kurtulduğu görülen kedi, yaşadığı korkunun ardından hızla bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.Mahalle sakinlerinin kediyi kurtarmak için seferber olduğu ve kedinin tellerden battaniyenin üzerine düştüğü nefes kesen anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.