Konak'ta ödüllü yarışma için son hafta

Konak'ta ödüllü yarışma için son hafta

Konak Belediyesi tarafından düzenlenen “Konak’ta Yaşam” konulu Ulusal Fotoğraf Yarışmasına katılım için son gün 22 Şubat. 

Konak’ın güzelliklerini, günümüze uzanan tarihi değerlerini ve Konak’ta yaşamın eşsiz anlarını fotoğraf karelerinde ölümsüzleştirecek “Konak’ta Yaşam Ulusal Fotoğraf Yarışması”na katılım için son haftaya girildi. 1 Ocak 2020 tarihinde başlayan, son katılım tarihi ise pandemi kısıtlamaları nedeniyle ertelenen yarışmada son gün 22 Şubat 2021 olarak belirlendi. Konak’ta son iki yılda çekilmiş en güzel fotoğrafların yarışacağı “Konak’ta Yaşam” Ulusal Fotoğraf Yarışmasında Birincilik Ödülü 7.500 TL,  İkincilik Ödülü 5.000 TL ve Üçüncülük Ödülü 2.500 TL olarak belirlendi. Yarışmada Mansiyon Ödülü kazanan üç eser 1000’er TL, Jüri Özel Ödülüne layık bulunan eser ise 750 TL alacak. Sergilenmeye değer bulunan 60 eser de 250’şer TL ödül almaya hak kazanacak. 

konak-belediyesi’nin-duzenledigi-“konak’ta-yasam”-konulu-ulusal-fotograf-yarismasina-katilim-icin-son-gun-22-subat..jpeg

Yarışmaya katılım web sitesi ve mobil uygulama üzerinden 

Yarışmaya katılacak fotoğrafların, son iki yıl içerisinde Konak ilçe sınırları içerisinde çekilmiş ve daha önce herhangi bir yarışmada ödül almamış olması gerekiyor. Adayların en çok beş adet fotoğraf ile katılabilecekleri yarışmaya katılım ise Konak Belediyesi resmi web sitesi veya resmi mobil uygulaması üzerinden yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.