Konferans Salonuna Şehidimizin İsmini Verildi!

Konferans Salonuna Şehidimizin İsmini Verildi!

TÜGVA İzmir Hasan Tahsin Erkek Öğrenci Yurdu konferans salonuna Fırat Kalkanı harekatında, terör örgütü DEAŞ'ın El-Bab'daki intihar saldırısında şehit olan bordo bereli, Astsubay Üst Çavuş Furkan YAVAŞ'ın ismi verildi.

Programa ilişkin konuşmasında TÜGVA İzmir İl Temsilcisi Mesut ÖNDEŞ;

“Bizler TÜGVA olarak bu millet için canını feda eden Aziz Şehitlerimizin isimlerini her zaman yaşatma gayreti içerisinde olduk. Yurtlarımızda Aziz Şehitlerimizin isimlerine yer verdik. Bugün buradaki konferans salonumuza ismini verdiğimiz şehidimize olan minnetimizi bu vesileyle gösterebilmeyi temenni ediyoruz. Vatanımızın ve Milletimizin bölünmez bütünlüğünü gözeten ve bu uğurda fedakarlık yapan herkes bizim için kıymetlidir. Programımıza iştirak eden tüm katılımcılara teşekkür ediyor, şehidimizin ailesine tekrardan başsağlığı diliyorum.” dedi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda şedimizin babası Süleyman Sırrı YAVAŞ’a Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim edildi.

Programa TÜGVA İl Yönetimi ve İlçe Yönetimi, Ak Parti Bornova İlçe Başkanı, MHP Bornova İlçe Başkanı, Ak Parti Bornova İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü, Bornova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü ve Sağlık-Sen Bornova İlçe Başkanı katılım sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.