Konsoloslar Antalya’da bir araya geldi

Konsoloslar Antalya’da bir araya geldi

Konsolosluk Erkanı Üyeleri Bölge Toplantısı, 5 Mart Pazartesi günü Kaleiçi Arma Restoran’ ta yapıldı.

Konsolosluk Birliği Türkiye Başkanı, Ürdün İzmir Fahri Konsolosu Ömer Kaplan; Dünya Fahri Konsoloslar Birliği Başkanı (FİCAC), Jamaika İstanbul Fahri Başkonsolosu Aykut Eken; Başkan Vekili, Fransa İzmir Fahri Konsolosu Zeliha Toprak ve Antalya temsilcilerinden Zeki Emir Demirci’nin yanı sıra Antalya Konsoloslar Platformu Sekreteri, İsveç Fahri Konsolosu Nil Sağır ve Antalya Dış İşleri Temsilcisi Büyükelçi H. Avni Aksoy toplantıya katılanlar arasındaydı. Toplantının onur konuğu olarak Antalya Emniyet Müdürü Sn. Celal Uzunkaya toplantıya katıldı.

 

Önceki bölge toplantısını 24 Ocak 2018’de İstanbul’da yapan Birlik, bölge toplantılarına Antalya’da devam etti. Antalya Konsoloslar Platformu’nun ev sahipliği yaptığı toplantıda, mesleki sorunlar konuşuldu. Geleceğe matuf neler yapılacağı planlandı. Antalya ile yapılacak olan iş birlikleri görüşüldü.

 

Toplantıda Birlik Başkanı Ömer Kaplan, Antalya’nın turizm açısından ne kadar önemli olduğunu ve Antalya ve Alanya’da 50’den fazla konsolosluk temsilcisi olduğunu belirtti. Kaplan, “Burada bulunan arkadaşların ne kadar koşuşturduğunu ve ne kadar özveri ile çalıştıklarını takdir ile karşılıyorum” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.