Kop Kop Mikroplu Yılbaşı Gecesi!

Kop Kop Mikroplu Yılbaşı Gecesi!

İzmirli organizasyon şirketi Tasarım35, yılbaşı için Toyhan Restoran’da, İzmirli tanımmış sanatçı Kop Kop Mikropla yılbaşı gecesi etkinliği düzenledi.

Tasarım35 yöneticisi Nilgün Atılgan, “Yeni yıla keyifli girmek isteyenlere, hem görsel, hem de ziyafet olarak farklılık yaşatmayı amaçlıyoruz” dedi.

İzmirli organizasyon şirketi Tasarım35. Toyhan Restoran’da yılbaşı etkinliğine imza atıyor. Bu yıl ilk defa yılbaşı organizasyonu işine giren Tasarım35, İzmir’in tanınmış sanatçısı Kop Kop Mikrop’lu bir yılbaşı etkinliğine girdi. Kara Miki Halil, İzmirli Murat ve Modern Dans Üçlüsü ile geceyi doldurun Tasarım35, gece boyunca yılbaşı sürprizleri de hazırladı.

79910688_813306692445553_8196148483946708992_n.jpg

İzmir’in eğlence mekânı anlamında en elit yeri olan Toyhan Restoran’la işbirliği içinde yılbaşı etkinliği hazırlayan Tasarım35 şirketinin yöneticisi Nilgün Atılgan, “Amacımız, yeni yıla eğlenerek girmek isteyenlere, gerçekten eğlenebilecekleri, keyif alabilecekleri, yediklerinden ve içtiklerinden mutlu olabilecekleri,  neşeli ve sıcak bir ortam sunmak. İlk defa yılbaşı organizasyonuna girdik. Şimdiden doluluk yaşıyoruz. Tercih edenleri mutlu bir yılbaşı akşamının beklediğini söyleyebilirim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.